Stip de pony

Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony vol met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en is altijd in voor een avontuur en een lekker hapje. Stip de Pony kun je in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard! Kom je met hem knuffelen?

Emmaknuffeltstip1600x1040

Emma en Stip

Stip wordt verzorgd door Emma. Ze komt elke dag op bezoek bij de Avonturenboerderij. Dan haalt ze de klitten uit zijn manen met een manenkam, borstelt ze zijn vacht met een roskam en krabt ze zijn hoeven met een hoevenkrabber. En als Stip dan weer helemaal mooi schoon is… Rolt die ondeugende pony het liefst weer in de modder, zodat Emma weer helemaal opnieuw kan beginnen.

De leukste Stip de Pony spullen

In de webshop vind je alle Stip de  Pony-artikelen! Beleef de leukste avonturen samen met Stip in het leesboek Pony op Avontuur, maar herinneringen met vriendjes en vriendinnetjes in het Stip de Pony Vriendenboek, leer meer over pony’s in het Pony Handboek en verzorg je eigen lievelingspony met de vele verzorgingsartikelen!

STIP DE PONY WEBSHOP

Emmaoprugstip1600x1040

Meer Stip de Pony plezier!

Stip heeft een eigen webpagina en online content dat wordt gedeeld op het YouTube kanaal: Van Hoorne Kids TV en op Instagram. Hier vind je allerlei handige tips om je eigen lievelingspony te verzorgen. 

YOUTUBE  INSTAGRAM

WEBSITE
Het allerleukste is dat Stip de Pony echt bestaat! Hij woont op Avonturenboerderij Molenwaard met alle andere dierenvriendjes. Kom je met hem knuffelen?

Naar de avonturenboerderij

Hoorne 08072021 3954 min 1