Stip de pony

Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony vol met zwarte stippen. Hij is kampioen ontsnappen en houd er van om eens lekker door de modder te rollen. Hij hinnikt vrolijk als je in de buurt komt, want hij is altijd in voor een lekker hapje of een aai over zijn zachte neus. Je kunt Stip de Pony in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard, waar jullie samen de gekste en leukste avonturen kunnen beleven. Stip is ook altijd te vinden op Familie Resort Molenwaard, waar je zelfs bij Stip kunt blijven slapen.  Kom jij met hem knuffelen?

Emmaknuffeltstip1600x1040

Emma en Stip

Stip wordt verzorgd door Emma. Ze komt elke dag naar de boerderij waar Stip op stal staat. Dan haalt ze de klitten uit zijn manen met een manenkam, borstelt ze zijn vacht met een roskam en krabt ze zijn hoeven met een hoevenkrabber. En als Stip dan weer helemaal mooi schoon is… rolt die ondeugende pony het liefst weer in de modder, zodat Emma opnieuw kan beginnen. Gelukkig komt Mads regelmatig langs om Emma een handje te helpen. Hij zit bij Emma in de klas en weet eigenlijk veel meer van paarden en pony’s dan Emma. Dus als Stip weer eens ondeugd heeft uitgehaald, gaan Mads en Emma samen aan de slag om alles tot een goed einde te brengen.

De leukste Stip de Pony spullen

In de webshop vind je de leukste Stip de Pony artikelen. Beleef samen de spannendste avonturen in het leesboek Pony op Avontuur, maak herinneringen met vriendjes en vriendinnetjes met het Stip de Pony Vriendenboek, leer meer over pony’s in het Pony Handboek en verzorg je eigen lievelingspony met de vele verzorgingsartikelen!

STIP DE PONY WEBSHOP

Emmaoprugstip1600x1040

Meer Stip de Pony plezier!

Stip heeft een eigen webpagina en online content dat wordt gedeeld op het YouTube kanaal: Van Hoorne Kids TV en op Instagram. Hier vind je allerlei handige tips om je eigen lievelingspony te verzorgen. 

YOUTUBE  INSTAGRAMWebsite

WEBSITE
Het allerleukste is dat Stip de Pony echt bestaat! Hij woont op Avonturenboerderij Molenwaard met alle andere dierenvriendjes. Kom je met hem knuffelen?

Naar de avonturenboerderij

Hoorne 08072021 3954 min 1