Blijf op de hoogte!

Ben jij fan van Titus & Fien en wil je niets missen? Laat jouw gegevens dan nu achter. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes over het groene duo en ontvang jij leuke, exclusieve berichten!

Titus en Fien

Dit doldwaze tovenaarsduo die we kennen uit de theatershows van Van Hoorne Entertainment zijn een vermaak voor heel het gezin! Ze zijn bekend van diverse sprookjesvoorstellingen, zoals Belle en het Beest, Rapunzel en Doornroosje De Musical. Eén ding is zeker: met Titus & Fien op het podium is het lachen, gieren én brullen. Naast de populaire sprookjesvoorstellingen staat het duo bekend om de vele online content, waaronder het enorm populaire format Titus & Fien Passen Op en hun eigen theatershow: De Titus en Fien Zomershow 2021!

Show bij jou in de buurt

Titus fien zomershow 001 wim lanser

Eigen theatershows

Al meer dan 10 jaar is dit populaire duo in het theater te vinden, eerst in sprookjes maar nu ook met eigen shows! Na de succesvolle Zomershow in 2021 & 2022 is het tijd voor iets nieuws. Titus en Fien komen opnieuw in het theater, dit keer met een te gekke winterrevue. Deze fantastische show van het tovenaarsduo mag je niet missen! De shows vinden plaats van december 2022 t/m januari 2023 in verschillende theaters. Heb jij al zin om te lachen en te genieten met het hele gezin? Titus en Fien doen namelijk de meest grappige sketches en zingen de grootste hits samen met het live orkest. Klinkt goed toch? Oh ja en vergeet je niet te verkleden in het groen!

MEER OVER DE TITUS & FIEN WINTERREVUE

Titus & Fien TV

Met Titus & Fien TV zorgt het dynamische, dolkomische duo voor urenlang online vermaak voor jong en oud, met zowel nieuwe als terugkerende items, waaronder de Moppen Minuut (of Mop van de Dag), de Kijkersvraag, Titus’ Tegeltjes, de Poppenkast, de Thuisopdracht en het Hoorspel. En natuurlijk kent iedereen de vermakelijke speciale edities van Titus en Fien TV, zoals 'Vervelen doen we Nooit', 'Vrolijke VrijdagavondShow', 'Fandag', 'Sinterklaas Special', 'NieuwjaarsShow', 'Titus en Fien Passen Op' en 'Titus en Fien Lezen Voor'.

In Titus & Fien Passen Op gaan Titus en Fien langs bij kinderen en ondernemen ze de leukste activiteiten wanneer de ouders even weg zijn. De serie is een grote hit onder de fans!

Titus & Fien TV

Tf

De leukste Titus & Fien spullen

In de webshop vind je alle Titus & Fien-artikelen! Fantaseer er op los met je eigen Titus & Fien toverstaf, knuffel met de Titus- of Fien-knuffel, ga naar school met de allerleukste rugzak van Titus & Fien of lig elke dag in een deuk met de Titus Tegeltjes kalender vol met leuke grapjes. 

 

TITUS & FIEN WEBSHOP

Knutsel met Titus & Fien

Maak de mooiste, leukste en gekste knutsels met Titus & Fien. Kleur de kleurplaat, maak een trekpoppetje of geef fien een knotsgek kapsel. De knutselplaten kan je hieronder downloaden.
 
Kleurplaat  Trekpoppetje  Knotsgek kapsel

Meer Titus en Fien plezier!

Titus en Fien hebben veel eigen online content. Dit delen ze op Facebook, Spotify en op het YouTube kanaal: Van Hoorne Kids TV. Hier vind je urenlang vermaak van je gekke, groene vrienden. Verder worden alle leuke nieuwtjes gedeeld op hun eigen Facebook kanaal. Volg jij hen al?

NAAR YOUTUBE  NAAR FACEBOOK

NAAR SPOTIFY