Titus en Fien

Dit groene, gekke duo kennen we uit de theaters van Van Hoorne Studios en zijn een vermaak voor het hele gezin. Titus & Fien zijn bekend van diverse sprookjesvoorstellingen, zoals Belle en het Beest en Doornroosje de Musical. Eén ding is zeker: met Titus & Fien op het toneel is het gegarandeerd lachen, gieren, brullen. Naast de populaire sprookjesvoorstellingen staat het groene duo ook bekend om de vele online content op TikTok en Instagram. Titus & Fien hebben ook hun eigen theatershows: De Titus & Fien Zomershow en De Titus & Fien Winterrevue. In 2023 gaat de allerlaatste Winterrevue óóit in theater en daarna neemt het groene duo permanent afscheid van het toneel.

Mask group 1 654cf3d8da810

Eigen theatershows

Titus & Fien zijn al meer dan 10 jaar in het theater te vinden. Eerst voornamelijk in de sprookjesvoorstellingen, maar later ook met eigen shows. Na de succesvolle Zomershows in 2021 en 2022, was het tijd voor iets nieuws. Titus & Fien brachten de Winterrevue naar het theater. Deze fantastische show werd meteen omarmd door het publiek en met uitverkochte zalen bleek dit een enorm succes. Ook in seizoen 2023-2024 geven Titus & Fien weer een Winterrevue, maar dit keer is het ‘Titus & Fien Winterrevue – De Finale’. Dit zal de allerlaatste show ooit zijn van het hilarische duo. Met een knallende laatste Winterrevue nemen de groene vrienden afscheid van het toneel. Maar niet voordat zij nog een laatste keer met iedereen kunnen lachen, gieren én brullen. Dus heb jij zin om met het hele gezin de lachen om dit komische duo? Titus en Fien doen de meest grappige sketches en zingen de grootste hits samen met het live orkest. En oh ja; vergeet je niet in het groen te verkleden voordat je naar het theater komt!

MEER OVER DE TITUS & FIEN WINTERREVUE

Titus & Fien TV

Met Titus & Fien TV zorgt het dynamische, dolkomische duo voor urenlang online vermaak voor jong en oud, met zowel nieuwe als terugkerende items, waaronder de Moppen Minuut (of Mop van de Dag), de Kijkersvraag, Titus’ Tegeltjes, de Poppenkast, de Thuisopdracht en het Hoorspel. En natuurlijk kent iedereen de vermakelijke speciale edities van Titus en Fien TV, zoals 'Vervelen doen we Nooit', 'Vrolijke VrijdagavondShow', 'Fandag', 'Sinterklaas Special', 'NieuwjaarsShow', 'Titus en Fien Passen Op' en 'Titus en Fien Lezen Voor'.

In Titus & Fien Passen Op gaan Titus en Fien langs bij kinderen en ondernemen ze de leukste activiteiten wanneer de ouders even weg zijn. De serie is een grote hit onder de fans!

Titus & Fien TV

Tf

De leukste Titus & Fien spullen

In de webshop vind je alle Titus & Fien-artikelen! Fantaseer er op los met je eigen Titus & Fien toverstaf, knuffel met de Titus- of Fien-knuffel, ga naar school met de allerleukste rugzak van Titus & Fien of lig elke dag in een deuk met de Titus Tegeltjes kalender vol met leuke grapjes. 

 

TITUS & FIEN WEBSHOP

Knutsel met Titus & Fien

Maak de mooiste, leukste en gekste knutsels met Titus & Fien. Kleur de kleurplaat, maak een trekpoppetje of geef fien een knotsgek kapsel. De knutselplaten kan je hieronder downloaden.
 
Kleurplaat  Trekpoppetje  Knotsgek kapsel

Meer Titus & Fien plezier

Titus en Fien hebben veel eigen online content. Dit delen ze op Facebook, Spotify en op het YouTube kanaal: Van Hoorne Kids TV. Hier vind je urenlang vermaak van je gekke, groene vrienden. Verder worden alle leuke nieuwtjes gedeeld op hun eigen Facebook kanaal. Volg jij hen al?

NAAR YOUTUBE  NAAR FACEBOOK

NAAR SPOTIFY