Titus en Fien

Dit doldwaze tovenaarsduo die we kennen uit de theatershows van Van Hoorne Entertainment zijn een vermaak voor heel het gezin! Ze zijn bekend van diverse sprookjesvoorstellingen, zoals Belle en het Beest, Rapunzel en Doornroosje De Musical. Eén ding is zeker: met Titus & Fien op het podium is het lachen, gieren én brullen. Naast de populaire sprookjesvoorstellingen staat het duo bekend om de vele online content, waaronder het enorm populaire format Titus & Fien Passen Op en hun eigen theatershow: De Titus en Fien Zomershow 2021!

Show bij jou in de buurt

Titus fien zomershow 001 wim lanser

Eigen zomershow

Na de succesvolle Zomershow in 2021 is het nu tijd voor het populaire tovenaarsduo om opnieuw samen het theater in te gaan. Op 9 juli 2022 staan Titus en Fien met hun hilarische show in het RAI Theater in Amsterdam. De show zit vol met grappige sketches, grote hits en natuurlijk de oliebollenband. Zorg dat je erbij bent en geniet van het grootste, gekste en groenste feest van het land. Dit mag je niet missen! Oh ja en vergeet je niet te verkleden in het groen!

NAAR DE SHOW

Titus & Fien TV

Met Titus & Fien TV zorgt het dynamische, dolkomische duo voor urenlang online vermaak voor jong en oud, met zowel nieuwe als terugkerende items, waaronder de Moppen Minuut (of Mop van de Dag), de Kijkersvraag, Titus’ Tegeltjes, de Poppenkast, de Thuisopdracht en het Hoorspel. En natuurlijk kent iedereen de vermakelijke speciale edities van Titus en Fien TV, zoals 'Vervelen doen we Nooit', 'Vrolijke VrijdagavondShow', 'Fandag', 'Sinterklaas Special', 'NieuwjaarsShow', 'Titus en Fien Passen Op' en 'Titus en Fien Lezen Voor'.

In Titus & Fien Passen Op gaan Titus en Fien langs bij kinderen en ondernemen ze de leukste activiteiten wanneer de ouders even weg zijn. De serie is een grote hit onder de fans!

Titus & Fien TV

Tf

De leukste Titus & Fien spullen

In de webshop vind je alle Titus & Fien-artikelen! Fantaseer er op los met je eigen toverstaf, knuffel met dei Titus- of Fien-knuffel, ga naar school met de allerleukste rugzak van Titus & Fien of lig elke dag in een deuk met de Titus Tegeltjes kalender vol met leuke grapjes. 


BEZOEK DE SHOP

Meer Titus en Fien plezier!

Titus en Fien hebben veel eigen online content. Dit delen ze op Facebook, Spotify en op het YouTube kanaal: Van Hoorne Kids TV. Hier vind je urenlang vermaak van je gekke, groene vrienden. Verder worden alle leuke nieuwtjes gedeeld op hun eigen Facebook kanaal. Volg jij hen al?

NAAR YOUTUBE  NAAR FACEBOOK

NAAR SPOTIFY