Blijf op de hoogte!

Ben jij fan van Titus & Fien en wil je niets missen? Laat jouw gegevens dan nu achter. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes over het groene duo en ontvang jij leuke, exclusieve berichten!

Titus en Fien

Na 15 jaar op het toneel van Van Hoorne Studios neemt dit groene, gekke duo afscheid. Titus & Fien zijn bekend van diverse sprookjesvoorstellingen, zoals Belle en het Beest en Doornroosje de Musical. Een bijzondere herinnnering is dat het met Titus & Fien op het toneel gegarandeerd lachen, gieren én brullen was. Naast de populaire sprookjesvoorstellingen staat het groene duo ook bekend om de vele online content op TikTok en Instagram. Titus & Fien hebben ook hun eigen theatershows gehad: De Titus & Fien Zomershow en De Titus & Fien Winterrevue. In 2024 is de allerlaatste Winterrevue óóit in theater geweest en wat is dat een gezellig feest en een mooi afscheid geworden.

Bekijk terugblik op de allerlaatste Winterrevue

Mask group 1 654cf3d8da810

Onvergetelijk succesverhaal op het toneel

15 jaar lang hebben Titus & Fien de leukste shows in het theater gegeven. Eerst speelde het duo voornamelijk mee in de sprookjesvoorstellingen, maar later brachten ze hun eigen shows uit. Na de succesvolle Zomershows in 2021 en 2022, was het tijd voor iets nieuws. Titus & Fien brachten de Winterrevue naar het theater. Deze fantastische show werd meteen omarmd door het publiek en met uitverkochte zalen bleek dit een enorm succes. In 2024 gaven Titus & Fien weer een Winterrevue, maar dit keer het ‘Titus & Fien Winterrevue – De Finale’. Dit was de allerlaatste show ooit van het hilarische duo. Met een knallende laatste Winterrevue namen de groene vrienden afscheid van het toneel. Titus & Fien hebben een prachtige geschiedenis geschreven als merk, maar dat betekent niet dat we het groene duo nu hoeven te vergeten. Er is nog ontzettend veel leuke, grappige en vermakelijke content online te vinden. Wil je Titus & Fien nog niet zomaar vergeten? Lees dan snel verder waar je diverse content als video's en muziek kunt vinden! Ohja, we hebben ook een YouTube video gemaakt over de laatste show van het iconische duo. Mis het niet!

kijkje achter de schermen bij de allerlaatse show

YouTube: Titus & Fien TV

Met Titus & Fien TV zorgt het dynamische, dolkomische duo voor urenlang online vermaak voor jong en oud, met zowel nieuwe als terugkerende items, waaronder de Moppen Minuut (of Mop van de Dag), de Kijkersvraag, Titus’ Tegeltjes, de Poppenkast, de Thuisopdracht en het Hoorspel. En natuurlijk kent iedereen de vermakelijke speciale edities van Titus en Fien TV, zoals 'Vervelen doen we Nooit', 'Vrolijke VrijdagavondShow', 'Fandag', 'Sinterklaas Special', 'NieuwjaarsShow', 'Titus en Fien Passen Op' en 'Titus en Fien Lezen Voor'.

In de laatste serie 'Titus & Fien Passen Op' gaat het duo langs bij kinderen en ondernemen ze de leukste activiteiten wanneer de ouders even weg zijn. De serie is een grote hit onder de fans!

Bekijk Titus & Fien TV

Tf

De leukste Titus & Fien spullen

In de webshop vind je alle Titus & Fien-artikelen! Fantaseer er op los met je eigen Titus & Fien toverstaf, knuffel met de Titus- of Fien-knuffel, ga naar school met de allerleukste rugzak van Titus & Fien of lig elke dag in een deuk met de Titus Tegeltjes kalender vol met leuke grapjes. 

TITUS & FIEN WEBSHOP

Knutsel met Titus & Fien

Maak de mooiste, leukste en gekste knutsels met Titus & Fien. Kleur de kleurplaat, maak een trekpoppetje of geef fien een knotsgek kapsel. Je download de knutselplaten door op groen gekleurde woorden te klikken. Veel knutselplezier!

Meer Titus & Fien plezier

Titus en Fien hebben de afgelopen jaren veel eigen online content gemaakt op TikTok, Instagram, Facebook, Spotify en op het YouTube kanaal 'Van Hoorne Kids TV'. Hier vind je urenlang vermaak van je gekke, groene vrienden. Ondanks dat ze nu officieel afscheid hebben genomen van het theater, kun je nog altijd nagenieten van Titus en Fien TV, muziek, videoclips, foto's en video's die ze hebben gemaakt!

Bekijk YouTube video's  Luister liedjes 

Bekijk TikTok video's