Kom Brandweerman Sam bezoeken in het theater

Brandweerman Sam, de bekende kinderheld, beleeft in ‘Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur’ weer een gloednieuw avontuur. Dit avontuur gaat hij natuurlijk niet alleen aan, zo wordt brandweerman Sam tijdens de voorstelling vergezeld door zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder. Beleef een onvergetelijke avond vol spektakel in ‘Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur’.

Waar kan ik Brandweerman Sam Live in actie zien? 

Brandweerman Sam Live is tot midden juni 2020 te bewonderen in verschillende Nederlandse theaters. De Brandweerman Sam voorstelling wordt gespeeld door heel het land en de kans is groot dat er ook een is in een theater bij jou in de buurt. Kijk dus snel in de speellijst wanneer Brandweerman Sam Live bij jou in de buurt is!

Waar vind ik tickets voor de voorstelling van Brandweerman Sam?

De tickets voor de voorstelling van Brandweerman Sam zijn verkrijgbaar via het desbetreffende theater en in veel gevallen ook via de website van Van Hoorne. Deze tickets zijn gemakkelijk te bestellen door in de speellijst de gewenste locatie en datum te selecteren. Vervolgens kan je via ‘bestel tickets’ de tickets voor de voorstelling van Brandweerman Sam bestellen.

Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur

Twee bekende bosrangers zijn op zoek naar een zeldzaam diertje dat leeft in het bos bij Piekepolder. Tijdens dit avontuur worden de bosrangers geholpen door Brandweerman Sam en Elvis. Ook de ondeugende Norbert Puk gaat mee op deze zoektocht maar wanneer hij verdwaald dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Meet & greet met Brandweerman Sam

Na afloop van de voorstelling kun je met Brandweerman Sam en al zijn vrienden op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Heb jij nog vragen over de voorstelling van Brandweerman Sam Live? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Kom Brandweerman Sam bezoeken in het theater