Bezoek Sinterklaas en zijn Pieten in het theater!

Het heerlijk avondje van Sinterklaas is weer in aantocht. Kinderen zetten zingend in de avond weer hun schoen en vinden 's ochtends cadeautjes in hun schoen van de Goedheiligman en zijn Pieten. Het is de leukste tijd van het jaar voor kinderen. Van Hoorne maakt het nog leuker en biedt de mogelijkheid om Sinterklaas en zijn Pieten te bewonderen in het theater. 

De sinterklaasvoorstelling van 2019

Ook in 2019 bezoekt Sinterklaas samen met de Pieten zijn vrolijke vrienden Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus op het kasteel van Koning Klaagmaarniet. Dit doet hij in de sinterklaasvoorstelling van 2019: De Pakjeskluis van Sinterklaas. Een leuk, muzikaal theateravontuur om met de hele familie van te genieten. Kortom, een goot feest voor klein en groot.

Het kasteelbezoek van Sinterklaas 

Het is bijna 5 december, het bezoek van Sinterklaas is bijna daar. De Goedheiligman neemt dit jaar twee hele belangrijke Pieten mee: de Kluispieten. Deze twee Pieten zijn verantwoordelijk voor de pakjeskluis vol cadeautjes voor de kinderen. Echter breekt er grote paniek uit omdat de Kluispieten de code van de pakjeskluis zijn vergeten. Zal de kluis nog op tijd open gaan?

Bestel tickets voor de voorstelling

Tickets voor de sinterklaasvoorstelling kun je bestellen via de Nationale Theaterkassa. Deze tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar door in de speellijst bij de door jouw gekozen voorstelling te klikken op 'bestel tickets'. Geniet van een leuke dag met de kinderen. Na de voorstelling komen de Sint en Piet nog even langs in de foyer voor een meet & greet. 

Geef een leuk sinterklaascadeau

Verras kinderen met een leuk, origineel sinterklaascadeau door ze mee te nemen naar de Pakjeskluis van Sinterklaas. Of geniet samen van een van onze andere kindervoorstellingen. Heb je toch nog vragen over de sinterklaasvoorstelling of een andere show? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!