Waar kan ik de Kleine Zeemeermin De Musical zien?

De Kleine Zeemeermin, een sprookje waar alle meisjes over dromen. Het sprookje is nu ook te bewonderen in de Nederlandse theaters in de vorm van een musical. Duik tijdens de voorstelling in het eeuwenoude verhaal waarin de Kleine Zeemeermin verliefd wordt op de knappe mensenprins.

Waar kan ik de Kleine Zeemeermin zien? 

De Kleine Zeemeermin De Musical is tot eind juni 2019 te bewonderen in de Nederlandse theaters. De kindervoorstelling is in verschillende plaatsen door het hele land bij te wonen. Van Heerenveen tot Roermond en van Enschede tot Den Haag. Bekijk de speellijst om te ontdekken of de Kleine Zeemeermin ook bij jou in de buurt komen!

Waar vind ik tickets voor de Kleine Zeemeermin?

De tickets voor de familievoorstelling van de Kleine Zeemeermin zijn te verkrijgen via het desbetreffende theater en in veel gevallen via de Nationale Theaterkassa. Deze tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar door in de speellijst bij de door jouw gekozen voorstelling te klikken op 'bestel tickets'. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de juiste website.

De kindervoorstelling over het sprookje

In de 75 minuten durende voorstelling is Sita te bewonderen als de Kleine Zeemeermin. Met haar rode, golvende haren en zeeblauwe ogen is zij een prachtige verschijning. Bij het redden van een knappe mensenprins van een zinkend schip, wordt ze op slag verliefd. Maar de gemene tovenares Fien heeft in haar magische bol alles gezien en gehoord. Daarom steekt het duo Titus & Fien een stokje voor de liefde van de Kleine Zeemeermin en haar prins. Zullen ze elkaar ooit nog terugzien?

Meet & greet met de Kleine Zeemeermin

Ontmoet na afloop van de show de Kleine Zeemeermin tijdens de meet & greet met de acteurs. Heb jij toch nog vragen over de voorstelling van de Kleine Zeemeermin? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Waar kan ik de Kleine Zeemeermin De Musical zien?