Kom Doornroosje de musical bezoeken

Doornroosje, het wereldberoemde sprookje over de lieftallige prinses die zich prikt aan een spinnewiel is nu te zien in Nederlandse theaters in de vorm van Doornroosje de musical. Beleef een onvergetelijke avond en kom erachter of Doornroosje ooit zal ontwaken uit de vreselijke slaapspreuk.

Waar kan ik Doornroosje de musical zien? 

Doornroosje de musical is tot eind juni 2020 te bewonderen in verschillende Nederlandse theaters. De musical Doornroosje wordt gespeeld door heel het land en de kans is groot dat het ook bij jou in de buurt is. Kijk dus snel in de speellijst of Doornroosje de musical ook bij jou in de buurt is!

Waar vind ik tickets voor Doornroosje de musical?

De tickets voor de Doornroosje musical zijn verkrijgbaar via het desbetreffende theater en in veel gevallen ook via de website van Van Hoorne. Deze tickets zijn gemakkelijk te bestellen door in de speellijst de gewenste locatie en datum te selecteren. Vervolgens kan je via ‘bestel tickets’ de tickets voor Doornroosje de musical bestellen.

Het verhaal van Doornroosje de musical

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig!

Doornroosje de koningin!

Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland? Kom erachter tijdens Doornroosje de musical!

Meet & greet met Doornroosje

Na afloop van Doornroosje de musical kun je met Doornroosje, Fien en Titus op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Kom je verkleed naar het theater maak je ook nog kans op een sprookjesachtig prijzenpakket! Heb jij toch nog vragen over de voorstelling van Doornroosje de musical? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Kom Doornroosje de musical bezoeken