Waar speelt PAW Patrol Live?

05-02-2019

In onze voorgaande blog beschreven we het al, PAW Patrol Live! komt naar het theater. Deze populaire pups zijn in de zomer van 2019 te zien in het theater met de voorstelling over 'De Grote Race'. Een spannend avontuur waarin het draait om de race tussen de twee burgemeester, Goodway en Humdinger. Plotseling is burgemeester Goodway spoorloos verdewenen. Of de pups hem op tijd vinden voor de race ontdek je tijdens de theatervoorstelling...

In welk theater speelt PAW Patrol?

Vanaf 27 juli 2019 is PAW Patrol Live! te zien in de Nederlande theaters met de voorstelling 'De Grote Race'. De familievoorstelling zal op deze dag worden afgetrapt in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Vervolgens zal PAW Patrol Live! in verschillende theaters door het hele land te zien zijn. Bekijk de speellijst om te ontdekken of de populaire pups ook bij jou in de buurt komen!

Waar speelt de PAW Patrol show in België?

Naast Nederland komt PAW Patrol Live! ook naar België. De familievoorstelling is in de maand augustus in de Belgische theaters te bewonderen. De show 'De Grote Race' zal te zien zijn in de theaters van Antwerpen, Gent en Hasselt. Kijk verder voor de precieze data van de voorstellingen in België en bemachtig jouw tickets. 

Waar zijn tickets voor PAW Patrol Live! te verkrijgen?

De tickets voor de familievoorstelling van PAW Patrol Live! zijn te verkrijgen via het desbetreffende theater en in veel gevallen via de Nationale Theaterkassa. Deze tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar door in de speellijst bij de door jouw gekozen voorstelling te klikken op 'bestel tickets'.

Zien wij jou bij PAW Patrol Live?

Ontmoet na afloop van de show de populaire pups tijdens de meet & greet met de acteurs. Heb jij toch nog vragen over de voorstelling van PAW Patrol Live? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waar speelt PAW Patrol Live?