Wat te doen met kinderen?

Aan het bedenken wat je kunt doen tijdens een dagje uit met kinderen? Bezoek eens een van onze kindervoorstellingen. Bij Van Hoorne Entertainment vind je verschillende voorstellingen met de leukste kinderfiguren. Ideaal voor een gezellig dagje uit met kinderen!

Bezoek een van onze kindervoorstellingen

Ons aanbod bestaat uit kindervoorstellingen voor zowel kleine als grote kinderen. Beleef het sprookje van De Kleine Zeemeermin met kinderen vanaf 4 jaar. Zijn jouw kinderen jonger? Bezoek dan een van de volgende voorstellingen: Peppa PigWoezel & PipMasha en de Beer en Paw Patrol Live!. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Dagje uit in de buurt 

Wil je graag in de buurt blijven tijdens een dagje uit met kinderen? Niet getreurd, de kinderfiguren komen naar theaters door heel Nederland. Ook trekken sommige kindervoorstellingen de grens over en zijn te zien in de Belgische theaters. Bekijk de speellijst en ontdek of de kinderfiguren ook bij jou in de buurt komen.

Een onvergetelijke dag

De kindervoorstellingen staan voor dolle pret. Waar kinderen bij De Kleine Zeemeermin verkleed mogen komen om mee te doen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd, mogen ze bij Peppa Pig voorafgaand aan de show een feesthoedje versieren. Na afloop van de kindervoorstelling is er de mogelijkheid tot een meet & greet met de acteurs. Kortom, voor kinderen een onvergetelijke dag.

Actief uitje met kinderen

Toch liever iets actiefs doen tijdens een dagje uit met kinderen? Bezoek dan onze avonturenboerderij Molenwaard. Hier kun je het Hollandse landleven beleven met Fien & Teun. Van bootje varen tot het knuffelen van dieren en van een koe melken tot het bezoeken van de leukste shows. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. 

Neem contact met ons op

Heb jij toch nog vragen over een van de kindervoorstellingen of de avonturenboerderij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

Wat te doen met kinderen?