Wat zijn de leukste kindervoorstellingen?

08-01-2019

Ben jij op zoek naar de leukste kindervoorstellingen? Bij Van Hoorne Entertainment vind je verschillende voorstellingen met bekende kinderfiguren. Het aanbod van familievoorstellingen bestaat uit: De Kleine Zeemeermin, Peppa Pig, Woezel & PipMasha en de Beer en Paw Patrol. Ze zijn te vinden in verschillende theaters door het hele land. Ideaal voor een gezellig dagje uit met de kinderen.

Het sprookje van de Kleine Zeemeermin

De kindervoorstelling waar elk meisje naar toe wil. Het gaat over het eeuwenoud verhaal van een meermin. Met haar golvende rode haren en zeeblauwe ogen is zij een prachtige verschijning. In het sprookje wordt de Kleine Zeemeermin verliefd op de prins. Maar hier steekt het duo Titus & Fien een stokje voor. Zullen de Kleine Zeemeermin en de prins ooit elkaar weer zien?  

Het verassingsfeest van Peppa Pig 

Het verrassingsfeest van Peppa Pig is vanaf 19 januari 2019 te zien in de Nederlandse theaters. Samen met haar vriendjes viert het lief varkentje een feestje. Mama Big en Papa Big hebben een grote verassing maar Peppa Pig heeft geen idee wat het kan zijn. Zing en dans tijdens de voorstelling mee op de nieuwste Peppa Pig-liedjes. Het belooft een groot feest te worden!

Woezel & Pip reizen door de tijd

Woezel & Pip en de tijdmachine, het vervolg op het succes van 'Op zoek naar de Sloddervos!'. Tijdens de voorstelling kunnen Woezel & Pip niet wachten om groot te zijn. Als de Wijze Varen even niet oplet, grijpen de twee hondjes de kans. Woezel & Pip kruipen in zijn nieuwe tijdmachine. Op naar de toekomst met de Buurpoes en Charlie. Zal dit goed aflopen?

De eerste voorstelling van Masha en de Beer 

In de kindervoorstelling 'Masha en de Beer Live' staan de twee bekende kinderfiguren voor het eerst samen in het theater. Beer wil rust maar Masha vindt het lastig om stil te zitten. Samen met hun vriendjes komen Masha en de Beer terecht in een spannend avontuur. Een onvergetelijke theatervoorstelling vol met vrolijke meezingliedjes en leuke verhalen. 

Paw Patrol komt naar het theater

De populaire pups van Paw Patrol komen in de zomer van 2019 naar het theater met de voorstelling 'De Grote Race'. In deze voorstelling is de dag van de Grote Race in de Avonturenbaai aangebroken. Een spannende strijd tussen de burgemeesters Goodway en Humdinger. Plotseling lijkt burgemeester Goodway spoorloos te zijn. Vinden de pups hem op tijd?

Ontmoet de kinderfiguren na afloop van de show

Na afloop van alle theatershows is er de mogelijkheid tot een meet & greet in de foyer van het betreffende theater. De voorstelling van de Kleine Zeemeermin is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf 4 jaar. De andere 4 voorstellingen zijn te bewonderen met kinderen vanaf 2 jaar. 

Ga naar jouw favoriete kindervoorstelling

Benieuwd naar de leuke kindervoorstellingen? Bij ons vind je meer informatie over de theatershows, de speellijsten en de mogelijkheid om tickets te bestellen. Wie weet zien wij jou binnenkort bij een van onze kindervoorstellingen!

Wat zijn de leukste kindervoorstellingen?