- Over ons -

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door eigenaar en directeur Michael van Hoorne. Inmiddels produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen, televisieprogramma’s, familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken.

                  

Naast live entertainment, gebaseerd op wereldberoemde sprookjes, bekende tv-helden zoals Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Woezel & Pip en Sinterklaas, ontwikkelt het productiehuis ook eigen concepten, waaronder Fien & Teun en Pipo de Clown. Daarnaast produceert het bedrijf in opdracht, zoals de tv-serie en vele parkshows van het muizen-duo Jul & Julia, in opdracht van familiepretpark Julianatoren.

               

Van Hoorne Entertainment werkt vanuit een 360-graden visie en richt zich voornamelijk op totaalbelevingsconcepten, waarbij live-entertainment, televisie en merchandising elkaar aanvullen. Het bedrijf behoort inmiddels tot de top 3 van Nederlandse familie-entertainment producenten. Jaarlijks bezoeken ruim 350.000 kinderen en hun (groot)ouders de theatervoorstellingen en live-events in Nederland en België. Toegankelijkheid en betaalbaarheid zijn de belangrijkste pijlers bij alle producten. Zo’n 70 medewerkers stellen dagelijks alles in het werk om de bezoekers, zowel klein als groot, een bijzondere en unieke belevenis mee te geven.

Mocht u willen weten wat Van Hoorne Entertainment voor uw organisatie kan betekenen, neem dan telefonisch contact op met  – 0031 (0)184 417 066 of stuur een mail naar: Info@VanHoorne.com