Werken bij Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment biedt hun medewerkers een inspirerende werkomgeving, waarbij er binnen het snelgroeiende bedrijf voor iedereen kansen en mogelijkheden liggen. Er wordt veel gevraagd van de medewerkers, maar het bedrijf wil ook graag veel terug geven. “Ons bedrijf moet geen plek zijn waar mensen komen werken, maar waar men ambities waar komt maken. Waar mensen kansen krijgen en waar doelen de leidraad zijn van het werkzame leven”.  aldus Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

VAN HOORNE DNA

Van Hoorne Entertainment is al meer dan 12 jaar actief in de entertainmentsector. Vanaf 2011 heeft  het bedrijf zich gespecialiseerd in familie entertainment in de breedste zin, zo produceert het bedrijf nu Theater, televisie en diverse grote familie-evenementen. Alle medewerkers van Van Hoorne Entertainment beschikken over het Van Hoorne DNA. Dit DNA is al vele jaren geleden vastgezet en wordt jaarlijks getoetst aan de markt en waar nodig bijgesteld. Jaarlijks kiezen de Van Hoorne medewerkers de collega die het meeste Van Hoorne DNA in zich heeft en dit om weet te zetten in een unieke prestatie, waarbij de gast, kijker of klant in alles centraal staat.

DOELSTELLINGEN

Het stellen van duidelijke doelen moet dagelijks leiden tot verbetering in processen en vooral  leiden tot een grote klanttevredenheid, waarbij gastvrijheid de hoogste doelstelling is. Kinderen en hun familie moeten zich thuis voelen in de theaters, welkom voelen om onze programma’s te bekijken en op onze events een unieke en zeer gastvrije beleving ervaren.

Wil jij bijdragen aan deze doelen en met ons meebouwen aan onze ambitie en missie? Voel jij een tomeloos enthousiasme in je en wil je niets liever dan bezig zijn met entertainment en in het bijzonder de familiemarkt? Lees dan deze pagina nog eens goed door, bekijk ons DNA-profiel, laat je inspireren en wanneer je ons DNA in je voelt, stuur dan je CV naar ons bedrijf.

 
Werken bij - Visie en missie
Visie en missie
 
Werken bij - DNA-profiel
DNA-profiel
 
Werken bij - Vacatures
Vacatures
 
Werken bij - Audities
Audities
 
Werken bij - Van Hoorne Academy
Van Hoorne Academy