- Van Hoorne Academy -

Van Hoorne Entertainment creëert met de Van Hoorne Academy een omgeving waar stagiairs zich kunnen ontwikkelen en ervaring op kunnen doen in de entertainmentbranche. Dit gebeurt door middel van een gedegen begeleidingstraject, wat in samenspraak met de leerling en school wordt afgestemd. Na het succesvol afronden van deze periode bestaat de kans om door te groeien binnen Van Hoorne Entertainment. Dit kan enerzijds op commercieel en technisch gebied en anderzijds op artistiek gebied.

Praktijkleren tijdens stageperiode bij Van Hoorne Entertainment


Recensies stageperiode bij Van Hoorne Entertainment

ARON BRUISTEN | ACTEUR THOMAS EN DE SCHAT
"Mijn stage bij Van Hoorne Entertainment is mij zeer goed bevallen! Bij grotere bedrijven was ik ongetwijfeld ergens achteraan in een groot ensemble terecht gekomen, maar binnen dit minder grootschalige bedrijf kreeg ik echt de ruimte mij verder te ontwikkelen als performer. Het leren spelen voor kinderen was daarbij ook een hele interessante uitdaging. Kinderen zijn namelijk een heel dankbaar maar vooral ook kritisch publiek!

De sfeer binnen het bedrijf heel gemoedelijk en voel je, je als nieuwkomer al heel snel onderdeel van het bedrijf. Kortom; een mooiere stage had ik mij niet kunnen wensen!"

DAAN VAN LOON  | STAGIAIR AFDELING MARKETING
"In November ben ik begonnen met mijn stage bij Van Hoorne Entertainment. De sfeer in het bedrijf is erg goed, hierdoor voel je je al snel thuis! Als stagiair Marketing & Publiciteit heb ik in vijf maanden tijd veel geleerd over hoe de marketing voorafgaand aan een theatervoorstelling in z'n werk gaat. Daarnaast is er veel ruimte om je opdrachten voor school uit te voeren. Kortom een hele leuke en leerzame periode bij een heel uniek bedrijf."

VERONIQUE  NIVELLE | STAGIAIR ACTRICE DOORNROOSJE DE MUSICAL
"Bij Van Hoorne Entertainment werken betekent hard werken, maar altijd op een familiaire en positieve manier. Je bent meteen "part of the group" en wordt warm ontvangen. Ook is Van Hoorne heel loyaal naar hun mensen en je krijgt vaak de kans om aan meerdere projecten deel te nemen. Mijn stagetijd was een leerzame en mooie periode en ik ben dankbaar dat ik zo veel ervaring mocht opdoen en dat ik deel mocht uitmaken van zo'n fantastische groep."