Avonturenboerderij Molenwaard zoekt medewerkers!

01-06-2017

Op 1 april 2018 opent in Groot-Ammers het nieuwe educatieve themapark Avonturenboerderij Molenwaard haar deuren. Het park zal naast veel Hollandse en boerderij-elementen vooral het verhaal vertellen over een stuk oorsprong van de tuin, dieren en het landleven. Kinderen worden op een laagdrempelige manier meegenomen in wezenlijke thema’s rondom ons voedsel, onze dieren en de natuur. De bekende tv-karakters Fien & Teun fungeren als gastvrouw en -heer in het park. Voor een aantal functies zijn wij op zoek naar enthousiaste en zeer gastvrije medewerkers. Avonturenboerderij Molenwaard moet naast het leukste boerderijuitje, ook het meest gastvrije park van Nederland worden. Initiatiefnemer van dit park is Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf in samenwerking met Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt.

Dierenverzorger (fulltime)

Binnen Avonturenboerderij Molenwaard ben je als dierenverzorger verantwoordelijk voor alle boerderijdieren op het park. Van het samenstellen van het voer tot het voedingsprogramma, dierenwelzijn alsook het fokprogramma. Naast het verzorgen van de dieren wordt er verwacht dat je de bezoekers op sommige momenten uitleg kan geven over diverse onderdelen. Het is dus belangrijk dat je niet alleen gastvrij bent, maar het ook niet erg vindt om voor groepen te spreken. Het werk vindt plaats in ploegendiensten, dus werken in het weekend hoort er regelmatig bij. Ook zal er op sommige dagen gevraagd worden op andere plekken in het park te assisteren.

Houd jij van dieren, ben jij gastvrij én enorm gemotiveerd om van dit nieuwe educatieve themapark een succes te maken? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief vóór 31 juli 2017 naar Marjanne van Hoorne via Marjanne@VanHoorne.com.

Oproepkrachten

Voor de periode van 1 april t/m 31 oktober 2018 zijn wij ook op zoek naar enthousiaste oproepkrachten voor zowel hoog- als laagseizoen. De volgende functies zijn beschikbaar:
-   Kassamedewerker
-   Horecamedewerker
-   Assistent dierenverzorger
-   Begeleider ponyrijden
-   Algemeen medewerker park

Heb je interesse in één van deze oproepfuncties? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Marjanne van Hoorne via Marjanne@VanHoorne.com.

Kijk voor meer informatie op www.Avonturenboerderij.nl