Decembermaand = Van Hoorne Sprookjesmaand op TV

06-12-2017

In december brengt Van Hoorne Entertainment de leukste sprookjesmusicals voor jou op tv! Vanaf 9 december kijk je elke zaterdag rond 10:00 uur naar één van onze betoverende familievoorstellingen bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Met op zaterdag 23 december de tv-première van Roodkapje De Musical. Dus, pak je kopje warme chocomelk erbij, kruip samen op de bank en geniet, lach en zing gezellig mee!

Zaterdag 9 december: Sneeuwwitje
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..... Geniet met de hele familie van dit heerlijke sprookje vol humor, vrolijke muziek en prachtige kostuums. Maud Mulder speelt de mooie prinses Sneeuwwitje en de rol van stoere jager wordt vertolkt door Geert Hoes. In seizoen 2014-2015 was Sneeuwwitje De Musical dé hit in de Nederlandse theaters.

Zaterdag 9 december, rond 10:00 uur, bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Bekijk de theatertrailer!

Zaterdag 16 december: Rapunzel
In seizoen 2015-2016 kwam Van Hoorne Entertainment met de zeer succesvolle musical Rapunzel De Musical. Sita is te zien als het lieve prinsesje met de magische, lange vlecht die wordt opgesloten in een toren tot een prins haar zal redden. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, staan garant voor hilarische scenes.

Zaterdag 16 december, rond 10:00 uur, bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Bekijk de theatertrailer!

Zaterdag 23 december: Roodkapje
Ga mee op avontuur in deze sprookjesmusical uit seizoen 2016-2017, met Maud Mulder als Roodkapje. Op weg naar haar Oma ontmoet Roodkapje de vegetarische wolf Gerrit. Hij kent een plek waar de mooiste bloemen groeien, en raadt Roodkapje aan een bos te plukken voor haar Oma. Maar, Gerrits gemene vrouw Tina is iets heel anders van plan… Een vrolijke voorstelling voor de hele familie!

Zaterdag 23 december, rond 10:00 uur, bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Bekijk de theatertrailer!

Zaterdag 30 december: Assepoester
In seizoen 2013-2014 werd het beroemde sprookje van Assepoester bewerkt tot een betoverende musical voor jong en oud. De rol van Assepoester wordt gespeeld door Sita. Ron Link speelt de rol van de knappe Prins. Dit prachtige sprookjespaar zorgt samen met bekende Van Hoorne-gezichten, voor een magische voorstelling vol vrolijke muziek en vooral veel humor.

Zaterdag 30 december, rond 10:00 uur, bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Bekijk de theatertrailer!