Gouden Ticket Award voor Van Hoorne Entertainment

23-06-2019

Vandaag, zondag 23 juni 2019werd de cast en crew van De Kleine Zeemeermin De Musical verrast door AT Next Theater Agency met de Gouden Ticket Award. De Award werd uitgereikt aan Van Hoorne Entertainment voor de verkoop van meer dan 425.000 kaarten voor alle familievoorstellingen 2018-2019.   

Op het toneel van het Luxor Theater in Rotterdam kreeg directeur (en acteur) Michael van Hoorne de Gouden Ticket Award uit handen van Mark Wilmer en Geert Hoes van AT Next. Van Hoorne Entertainment kreeg deze Award ter ere van de verkoop van meer dan 425.000 kaarten voor alle familievoorstellingen in theaterseizoen 2018-2019: De Kleine Zeemeermin De Musical, Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest, Woezel & Pip en de Tijdmachine, Masha en de Beer Live!, Pipo en de Piratenprinses en De Verjaardag voor Sinterklaas.    

“Het is gaaf om prijzen en awards te winnen, maar eentje omdat we meer dan 425.000 tickets hebben verkocht met alleen maar kindervoorstellingen… dat is toch te gek! We zijn al jaren partner van AT Next. Zij zorgen dat we op zoveel plekken mogen staan, maar het is dan aan onze marketingafdeling en die van de lokale theaters om ervoor te zorgen dat we zoveel bezoekers naar binnenhalen. En dat is hen meer dan gelukt! Wat dat betreft is deze award vooral voor de mensen van die afdelingen!”, aldus Michael van Hoorne.  

Theaterseizoen 2019-2020 
In theaterseizoen 2019-2020 brengt Van Hoorne Entertainment wederom een aantal sterke, nieuwe titels naar het theater: Doornroosje De Musical, Brandweerman Sam Live! en Sesamstraat Live!. Daarnaast gaan de succesvolle shows uit seizoen 2018-2019 van ‘Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest’ en ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’ in reprise. Tickets zijn inmiddels te koop via www.VanHoorne.com 

Gouden Ticket Award voor Van Hoorne Entertainment