Wij zijn op zoek naar creatieve lichtontwerpers!

10-05-2017

Van Hoorne Entertainment is een bedrijf, gevestigd in het hartje van de Alblasserwaard en is al bijna 15 jaar specialist op het gebied van familie-entertainment. Wij produceren theatervoorstellingen, familie-evenementen en tv-producties.

Functieomschrijving

Voor een aantal van onze Theaterproducties zijn wij op zoek naar creatieve, representatieve lichtontwerpers die willen werken in klein team verband. 

Theater

De theaterproducties toeren langs de middelgrote en grote theaters en schouwburgen in Nederland en België. Wij zoeken lichtontwerpers voor verschillende theaterproducties. Gedurende de repetitieperiode van de voorstelling werkt de lichtontwerper samen met regisseur en uitvoerend producent aan het lichtplan, rekening houdend met eventueel gestelde kaders en/of budgetten. In de daar op volgende montageperiode wordt het volledige ontwerp door de ontwerper geprogrammeerd en uiteindelijk overgedragen aan de licht-operator(s) van de theatertour. Bij de eerste verplaatsingen reist de ontwerper mee met de productie om de licht-operator te adviseren, te assisteren en waar nodig het ontwerp aan te passen.

Profiel:

  • Affiniteit met familietheatervoorstellingen en de ambitie om een zo goed mogelijk eindproduct na te streven
  • Bereid om zowel door de weeks als in het weekend te werken
  • Hands-on mentaliteit
  • Ervaring met het ontwerpen en programmeren van licht is een vereiste
  • Kennis van grand MA 2 is een pre

Wat bieden wij

  • Van Hoorne Entertainment biedt een prettige werkomgeving in een hecht team
  • Ons bedrijf hecht grote waarden aan de samenwerking met de theaters 

Heb je interesse in deze functie? Dan kun je jouw CV en motivatie mailen naar Info@VanHoorne.com. Wij zullen je uitnodigen om ons bedrijf te bezoeken voor een nadere kennismaking.