Musical Diep Ocean Monsters passeert mijlpaal 50.000 bezoekers

11-08-2016

Blacklight musical Deep Ocean Monsters van Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment stevent in recordtempo af op indrukwekkend bezoekersaantal.

Donderdag 11 augustus 2016 passeert Burgers’ Zoo de mijlpaal van 50.000 bezoekers aan de blacklight musical ‘Deep Ocean Monsters’. Met nog 17 dagen en gemiddeld zes voorstellingen per dag te gaan, stevent het Arnhemse dierenpark in recordtempo af op een indrukwekkend totaal aantal bezoekers aan de musical. In een onderzoek aan 103 gasten krijgt de musical een gemiddeld rapportcijfer van 8,7 en geeft 74,75% van de respondenten aan ook daadwerkelijk wat geleerd te hebben van de voorstelling. Burgers’ Zoo organiseert elke vakantieperiode een avontuurlijk en verrassend educatief evenement dat aansluit bij de verschillende leefwerelden in het dierenpark. Van 16 juli tot en met 28 augustus 2016 staat de Ocean centraal met de Deep Ocean Monsters.

De musical duurt een half uur en is gratis bij de entreeprijs van Burgers’ Zoo inbegrepen. Geniet nog tot 28 augustus van de blacklight musical!

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op: www.burgerszoo.nl/monsters