Opleidingen

In samenwerking met COSMO Academy en Rijn IJssel creëert Van Hoorne Entertainment met eigen opleidingen een geschikte omgeving waarin mbo-studenten zich kunnen ontwikkelen en ervaring op kunnen doen in de entertainmentbranche. Na het succesvol afronden van de opleiding bestaat er een kans voor jou als voormalig student om door te groeien binnen Van Hoorne Entertainment. 

Van Hoorne Academy- COSMO Academy (Zadkine- Rotterdam)

De Van Hoorne Academy is een praktijkgerichte driejarige (of tweejarige bij instroom vanaf de havo) BOL-opleiding in de richting van leisure, hospitality, show en entertainment. Als student ga je naar school, maar heb je ook vaste periodes waarin je jouw (internationale) stage loopt. In de drie jaar van jouw opleiding krijg je zowel theorie- als praktijklessen, waarbij de Van Hoorne Academy veel waarde hecht aan het zelf ervaren en doen. Op die manier leer je direct hoe je de theorie in de praktijk kunt toepassen. Bovendien krijg je les van praktijktrainers, waaronder de medewerkers van Van Hoorne Entertainment, die zelf ook actief werkzaam zijn in de branche.  

Leisure Performer - Rijn IJssel (Arnhem) 

Binnen de driejarige BOL-opleiding Leisure Performer kent Rijn IJssel de specialisatie ‘familie- en kinderentertainment’, waarbij je je stageperiode bij Van Hoorne Entertainment kunt doorbrengen. Zo'n 60% van jouw tijd aan de opleiding krijg je les en 40% ben je daadwerkelijk in de praktijk bezig. Bij Rijn IJssel volg je zogenaamd ‘Rijk Onderwijs’. Bij de start van jouw opleiding ligt de focus op oriëntatie: je kijkt goed wat je opleiding en beroep inhouden en wat jouw leervragen zijn. Daarna volgt de ontwikkelingsfase, waarin je steeds zelfstandiger werkt en meer je eigen leerroute bepaalt.