Nieuwe kindervoorstellingen die je niet wilt missen

Goed nieuws, er worden verschillende nieuwe kindervoorstellingen verwacht in het nieuwe theaterseizoen. Zo beleven Thomas de Stoomlocomotief en Peppa Pig bijzondere avonturen. Ook komen de karakters van L.O.L. Surprise! naar het theater om een groots feest te geven tijdens L.O.L. Surprise! Live. Lees hieronder meer over de voorstellingen en ontdek hoe je hierbij kan zijn!

Feest mee tijdens L.O.L. Surprise! Live
Tijd voor een fantastisch feestje! In februari en april 2021 zijn de populaire L.O.L.-karakters te bewonderen in een exclusief aantal grote theaters met hun show L.O.L. Surprise! Live. In de wereld van L.O.L. is niets saai, want alles is verbazingwekkend verrassend! Ga dan ook uit je bol bij dit buitengewoon vrolijke popconcert en creëer jouw allerleukste L.O.L. Surprise!-moment bij dit supergave event!

Ga mee op schoolreisje tijdens Peppa Pig Live!
Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis? 

Kan Thomas de Stoomlocomotief het circus nog redden?
Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar, als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?  Beleef het bij Thomas de Stoomlocomotief - Thomas en het Circus

Sinterklaas op bezoek in het kasteel
Boodschappen halen, ramen lappen, vloeren boenen... Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus bereiden zich voor op de komst van Sinterklaas! Dit jaar brengt de Sint de Schilderpiet mee naar het kasteel. Hij is de allerbeste schilder van Sinterklaas en heeft opdracht gekregen om Karel en zijn vrienden op het witte doek te zetten. Maar, als Schilderpiet gaat schilderen, gebeuren er plots hele vreemde dingen. Is het weer één van de malle fratsen van Franciscus? Of, spookt het misschien op het kasteel?   Kom erachter tijdens de voorstelling Het Schilderij voor Sinterklaas.

Bestel nu kaartjes van jouw favoriete familievoorstelling
Ontdek alle speeldata en locaties van de familievoorstellingen nu op onze website. Kaartjes bestel je eenvoudig via de website voor een kindervoorstelling bij jou in de buurt. Neem voor vragen contact met ons op, we helpen je graag!