Beleef de avonturen van Brandweerman Sam en Sesamstraat in het theater

19-06-2020

Per 1 juli 2020 zijn Brandweerman Sam Live! en Sesamstraat Live! weer te bezoeken in het theater. Beleef de avonturen van Brandweerman Sam en Sesamstraat in het theater. Lees meer over de avonturen en hoe je hierbij kan zijn.

Beleef Het Grote Kampeeravontuur in Brandweerman Sam Live!
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertjeWanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestjebesluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in de bergen, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Ontdek het tijdens Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.

Feest mee tijdens Sesamstraat Live!
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: haar rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open.  Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag! Zing en dans mee in het theater met de bewoners van Sesamstraat.

Kom verkleed als je favoriete vriendje naar het theater
Brandweerman Sam en alle vriendjes van Sesamstraat nodigen de jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen. Feest, dans en zing mee als je favoriete held tijdens de voorstelling.

Bestel nu kaartjes van jouw favoriete voorstelling
Bekijk de website voor de speeldata en locaties van Brandweerman Sam Live! en Sesamstraat Live! Bestel de kaartjes eenvoudig via de website voor een voorstelling bij jou in de buurt. Neem voor vragen contact op met ons, we helpen je graag!