- Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest -

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ en dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt.

"Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest is vanaf dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt."
Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest
Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest

Momenteel zijn wij, in verband met de nieuwe coronamaatregelen, druk bezig met inventariseren hoe wij iedereen die een kaartje heeft gekocht toch kunnen laten genieten van deze theatervoorstelling! In de loop van de week zal er contact opgenomen worden met iedereen die een kaartje heeft gekocht voor een van onze voorstellingen.

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ en dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt. 

In dit spiksplinternieuwe avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar was als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur! 

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.  

Boerderij Experience  

Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. 

Toegang

Voor toegang tot de theatervoorstellingen dient iedereen van 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldig Corona testbewijs. Wij volgen hierin het beleid van de Rijksoverheid. Download de CoronaCheck-app en upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. U kunt een afspraak maken via de website: http://www.testenvoortoegang.org
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

De CoronaCheck-app in combinatie met een ID bewijs biedt toegang tot de theaters. Voor vragen over het coronatoegangsbewijs klik hier: Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

SPEELLIJST EN TICKETS 

Volgende shows
Fien & Teun

Hilversum, Theater Gooiland

04-12-2021 | tijd 15:30 Duur: 55 min

Fien & Teun

Noordwijk, Theater De Muze

05-12-2021 | tijd 11:00 Duur: 55 min

Fien & Teun

Noordwijk, Theater De Muze

05-12-2021 | tijd 14:00 Duur: 55 min

Fien & Teun

Noordwijk, Theater De Muze

05-12-2021 | tijd 16:00 Duur: 55 min

Bekijk alle shows

Webshop
Knuffel Teun Pietje
Knuffel Teun Pietje 

Knuffel Teun Pietje

€ 19,99 Meer info

Knuffel Fien Sint
Knuffel Fien Sint  

Knuffel Fien Sint

€ 19,99 Meer info

Cadeau ticket Avonturenboerderij 1 persoon
Cadeau ticket Avonturenboerderij 1 persoon 

Dit cadeauticket geeft toegang tot de Avonturenboerderij voor 1 persoon.

Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun