Stichting Lach voor een Dag

“Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd...”

De kracht van een lach. Een warme glimlach, de slappe lach, een lach recht uit het hart... Het is iets heel bijzonders, vooral bij kinderen. Daarom is er Stichting Lach voor een Dag, een initiatief van Van Hoorne Entertainment. Veel kinderen in Nederland zijn niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen vanwege een ernstige ziekte. Voor hen organiseert de stichting onvergetelijke, vrolijke wensdagen! 

Een compleet dagje uit naar een theatervoorstelling van Van Hoorne Entertainment, themapark Avonturenboerderij Molenwaard of een andere vrolijke entertainmentactiviteit voor de hele familie. Elk kind is anders, dus elke wensdag wordt volledig ‘op maat’ georganiseerd; geheel naar de wensen van het kind en de mogelijkheden in de betreffende situatie.  

Genieten als een échte VIP staat voorop: van vervoer per limousine, een persoonlijke lakei en een backstagebezoek tot een speciaal gemaakt kostuum, lekkere lekkernijen en uitgebreide meet & greet met hun allergrootste held(en). Het is een dag waarop wensen uitkomen!  

Zo kan het kind, samen met broertjes, zusjes, ouders en anderen die hem of haar zeer dierbaar zijn, even alle zorgen vergeten en heerlijk lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan die mooie momenten. Dat is de kracht van een lach! 

Wil jij één van de Vrolijke Vrienden worden, ken je iemand die zo’n bijzondere wensdag verdient of wil je op een andere manier helpen? Neem contact op met de stichting via Info@LachvooreenDag.nl. Meer informatie vind je op de website: www.LachVoorEenDag.nl