Uittip: Belgische musical Doornroosje met speciale actie

30-07-2018

Na overweldigend succes eerder dit jaar in Vlaanderen komt de musicalklassieker Doornroosje naar de gerenommeerde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Het Belgische productiehuis Deep Bridge behoudt voor Doornroosje het wonderlijke DNA van Van Hoorne Entertainment en pronkt met oogverblindende droomkostuums en een fantastische Vlaamse cast.

De voorstelling in de Koningin Elisabethzaal wordt nóg magischer, met extra decors en een grote ensemble. En als extraatje schitteren deze zomer niet één, maar wel twee prinsessen op het podium. Zowel Tinne Oltmans (bekend van de tv-reeks ‘Ghost Rockers’) als Helle Vanderheyden (bekend als prinses Iris in ‘Prinsessia’) kruipen afwisselend in de rol van prinses Doornroosje.

Actie: breng een bezoek aan de ZOO
Met je ticket van Doornroosje krijg je van 2 augustus t/m 12 augustus 2018 20% korting aan de kassa van ZOO Antwerpen. Deze 19e-eeuwse dierentuin bevindt zich op wandelafstand van de Koningin Elisabethzaal en staat garant voor een onvergetelijk uitstapje met de hele familie. Combineer dus deze zomer de sprookjesmusical ‘Doornroosje’ met een bezoek aan ZOO Antwerpen en beleef het leukste dagje uit net over de grens van Nederland, in Antwerpen.

Doornroosje loopt van do 2 augustus t/m zo 12 augustus 2018. Tickets zijn te koop via www.deepbridge.be.

Uittip: Belgische musical Doornroosje met speciale actie