Van Hoorne DNA

Als bedrijf biedt Van Hoorne Entertainment jou als medewerker veel. We geven je een fijne werkomgeving, in een goede sfeer alsook kansen om je te ontwikkelen in een geweldig vakgebied. Maar, we vragen ook veel van je. We vragen je om jezelf te zijn, en eigenlijk nog net iets meer dan dat. We vragen je om het Van Hoorne DNA je eigen te maken en je te ontwikkelen op al deze punten. Natuurlijk, soms heb je meer van het een dan van het ander. Maar je mag geen van deze punten missen; je moet jezelf erin herkennen en thuis voelen.  
 
Al vele jaren geleden is het Van Hoorne DNA ontwikkeld, maar nog steeds toetsen we om de twee jaar alle DNA-onderdelen aan de markt en stellen we deze waar nodig bij. Jaarlijks kiezen de VHE-medewerkers de collega die het meeste Van Hoorne DNA in zich heeft en dit om weet te zetten in een unieke prestatie, waarbij de gast in alles centraal staat.  
 
Laat je inspireren, en wanneer je ons DNA in je voelt, stuur dan je cv naar ons bedrijf.  

Deel ons DNA 

Trots 

Ik ben trots. Op onze successen, onze creaties, onze ontwikkelingen, ons team, ons bedrijfskarakter en onze werksfeer, maar vooral trots op wat ik doe binnen de organisatie. Hier voel ik mij thuis. 

Inspireren 

Ik inspireer. Verlang naar meer. Ik prikkel je fantasie, vang je aandacht en betover je dromen. Met mij erbij creëren we samen het verhaal wat het bedrijf wil vertellen aan de buitenwereld. 

Streven naar het beste 

Ik streef naar het beste. Het hongerige gevoel naar meer, naar altijd maar beter. De beste service voor onze gasten, beste samenwerking met onze relaties, beste kwaliteit van onze producten... Streven, met lef en zin, naar het ultieme eindresultaat in mijn werk.  

Enthousiasme 

Ik heb enthousiasme. Oprecht, ongeremd en aanstekelijk enthousiasme. Vind het in ons oogcontact, zie het in heel mijn lichaamstaal. Ik heb er weer ontzettend veel zin in; een nieuwe dag om dromen uit te laten komen. 

Gastvrij 

Ik ben gastvrij. Onze gasten voelen zich welkom door mij. Door mijn oprechte aandacht, representativiteit en inlevingsvermogen voelt iedere gast zich bijzonder, zelf uniek. Ik overtref alle verwachtingen van onze gasten en creëer zo onvergetelijke momenten. 

Positiviteit 

Ik ben positief. Vriendelijkheid, vrolijkheid en gezelligheid breng ik dagelijks op de werkvloer. Ik ben de eeuwige optimist. Ik zie volop kansen, geen beperkingen. Ik bouw samen aan het geluk van onze gasten. 

Onderscheidend zijn 

Ik ben onderscheiden. Anders, uniek... dat ben ik. Met mijn karakter en kwaliteiten lever ik op eigen wijze een bijdrage aan Van Hoorne Entertainment. Een bijdrage aan de kracht van het bedrijf: de diversiteit van persoonlijkheden met dezelfde missie. 

Energiek 

Ik ben energiek. Vol energie, met goede moed en opgewekt, ga ik aan de slag met elke nieuwe uitdaging. Mijn gedrevenheid is voelbaar, mijn energie aanstekelijk... voor zowel onze gasten als mijn collega’s.  

Plezier 

Ik heb plezier. Ik beleef het, ik voel het en geef het door. Een twinkeling van pret in mijn ogen zorgt voor de lach op het gezicht van onze gasten. Een onbetaalbaar gevoel voor hen, en voor mij.  

Passie 

Ik heb passie. Ik sprankel, ik bruis, ik straal... ik voel het van top tot teen, met hart en ziel. Vandaag mag ik de wereld van kinderen en hun familie weer mooier maken. Niet omdat het moet, maar omdat ik het wil! 

Flexibel 

Ik ben flexibel. “Geen dag is hetzelfde” klinkt mij als muziek in de oren. In dit dynamische bedrijf pas ik mij gemakkelijk aan; improviseren is mijn tweede natuur, wat ik ook doe of waar ik ook ben.  

Motiveren 

Ik motiveer. Ik focus; ik bereik mijn doel, ons bedrijfsdoel. Ik zet door en stimuleer anderen om ook in beweging te komen. Met mijn acties creëer ik reacties; een positieve sfeer voor mijn (werk)omgeving. 

Ambitie 

Ik heb ambitie. Ik voel de wil om te groeien, mijn talenten optimaal te benutten en altijd het allerbeste uit mijzelf te halen voor onze gasten; om ons product en elke beleving naar een ongekend hoger niveau te tillen. Elk ambitieus doel van het bedrijf, is ook mijn doel. 

Gepassioneerde communicatie

Ik communiceer gepassioneerd. Ik word nooit boos, maar spreek een temperamentvolle taal. Met heldere, duidelijke communicatie houd ik mezelf én mijn collega’s altijd scherp. 

Totaaldenker 

Ik ben een totaaldenker. Ik zie het geheel, verlies niets uit het oog. Zo ben ik een onmisbare schakel. Net als ik, groeit ook het bedrijf. In die complexiteit hangt alles met alles samen. Voor mij een uitdagende puzzel om dagelijks aan te werken.  

Teamspeler 

Ik ben een teamspeler. Mijn collega’s kunnen op mij bouwen, mij vertrouwen. Collegialiteit, loyaliteit en open communicatie staat bij mij voorop. Samen bereiken we meer... meer voor onze gasten, voor onze relaties en voor het bedrijf. 

Betrokken zijn 

Ik ben betrokken. Voel mij verbonden, met hart voor de zaak. Ik denk met je mee, ik leef met je mee. Oprecht ben ik geïnteresseerd in onze gasten, relaties en mijn collega’s. Dag in, dag uit! 

Humor 

Ik heb humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Ik geniet en blijf verrassen; deel mijn vreugde met onze gasten, onze relaties en mijn collega’s.