Communicatiemedewerker (M/V)

03-01-2017

Van Hoorne Entertainment is een familie-entertainmentbedrijf gevestigd in Molenaarsgraaf (Alblasserwaard). Het bedrijf produceert diverse familie theaterproducties, tv-producties, verzorgt entertainment op diverse attractieparken en heeft een eigen merchandisinglijn. De live producties, waaronder Woezel & Pip, Brandweerman Sam, Fien & Teun en diverse sprookjesmusicals, trekken jaarlijks zo'n 400.000 bezoekers naar de Nederlandse theaters. Naast Nederland zijn de Van Hoorne producties ook te zien in andere Europese landen. Het bedrijf bestaat uit een compact officeteam van 16 medewerkers en daarnaast werken er zo'n 80 acteurs en technici bij de diverse producties in het land.

Van Hoorne Entertainment is een groeiend bedrijf. Door deze groei en verschuivingen van medewerkers zijn we opzoek naar een communicatiemedewerker voor minimaal 32 uur. Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle communicatie richting relaties, bezoekers en kijkers. Alle teksten en uitingen zullen door jou worden opgemaakt. Je bent verantwoordelijk voor social media, de website en printmedia. Tevens ben je betrokken bij de totstandkoming van al het promotionele beeldmateriaal. Hierin werk je samen met onze TV-afdeling.

Wij zoeken een nieuwe collega met een HBO-studie communicatie of journalistiek, die werkt om dromen te realiseren. Niet alleen zijn eigen dromen, maar ook mee wil werken om de dromen van de vele duizenden kinderen, die genieten van onze producties, uit te laten komen. Die zowel zakelijke communicatie in de vingers heeft, maar daarnaast ook weet hoe hij of zij families kan enthousiasmeren, hoe we kinderen en hun familie meenemen in een sprookje, hoe we de magie van ons product kunnen vergroten. Van Hoorne Entertainment wil doorgroeien en een groot en mooi familie-entertainmentbedrijf worden die vele duizenden kinderen laat genieten. Heb jij deze droom ook? Zit je vol ambitie, wil je aansluiten bij een enthousiaste club collega's en heb je zeker geen 9-5 mentaliteit: solliciteer dan op deze baan!

Stuur je C.V. foto en motivatie voor 22 januari 2017 naar info@VanHoorne.com.

Voor meer informatie www.VanHoorne.com. Bekijk hier ook onze bedrijfsfilm.