Van Hoorne Entertainment zoekt nieuwe collega's!

01-06-2017

Van Hoorne Entertainment is een snelgroeiend bedrijf dat zich al bijna 15 jaar richt op het produceren van toegankelijk en betaalbaar familie-entertainment in binnen- en buitenland. Met bijna 20 kantoormedewerkers en zo’n 70 acteurs, technici en productiemedewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers. Zo produceert Van Hoorne Entertainment diverse theatervoorstellingen als Woezel & Pip, Roodkapje De Musical, Fien & Teun Theatershow, Thomas de Stoomlocomotief™ Live en Brandweerman Sam™ Live. Ook is het bedrijf verantwoordelijk voor de productie van een aantal tv-programma’s, familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken.

In verband met de groei van onze organisatie zoeken wij:

Administratief medewerker (fulltime)

Voor onze afdeling Administratie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met als basistaken het verwerken van onze crediteurenadministratie, van royaltyafdrachten op onze licentieproducten en opstellen van rapportages. Je werkt in een klein team, waarbij de afdeling Administratie samenwerkt met Personeelszaken.

Jij bent: jong, gedreven, enthousiast, energiek en woonachtig binnen een straal van 40 km van Molenaarsgraaf.

Jij hebt:
-   affiniteit met familie-entertainment
-   een administratieve of economische HBO-opleiding afgerond
-   goede kennis van excel en word
-   kennis van AFAS Software (pré)
-   de energie om een jong bedrijf mee groot te maken

Grafisch vormgever/Tekenaar (minimaal 28 uur)

Voor onze afdeling DTP en Vormgeving zijn wij op zoek naar een creatieve collega die de afdeling kan versterken. Deze afdeling is verantwoordelijk voor al onze vormgeving: online, digitaal en in print. Jouw functie kan variëren van het maken van posters en flyers tot het ontwerpen van ons magazine. Ook is de afdeling betrokken bij het creëren van nieuwe karakters of producties. 

Jij bent: jong, gedreven, creatief, enthousiast en energiek.

Jij hebt:
-   affiniteit met familie-entertainment
-   een grafische opleiding op MBO of HBO-niveau afgerond
-   goede kennis van Photoshop, Illustrator en InDesign
-   ervaring op het gebied van digitaal illustreren
-   de energie om een jong bedrijf mee groot te maken

Commercieel medewerker (fulltime)

Voor onze afdeling Sales zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker die onze shows en merchandise-producten wil gaan verkopen. Je bent verantwoordelijk voor contacten met diverse klantgroepen, van theaters en evenementen tot retail en zaaleigenaren. Als kerntaak staat voor jou het behalen van de commerciële doelen van onze organisatie centraal, maar wel uitgevoerd binnen de juiste kaders, waarbij kwaliteit altijd voorop blijft staan.

Jij bent: jong, gedreven, zeer commercieel, enthousiast en energiek.

Jij hebt:
-   affiniteit met familie-entertainment
-   een commerciële opleiding op HBO-niveau afgerond
-   verkopen in je bloed zitten
-   de energie om een jong bedrijf mee groot te maken

Heb je interesse in één van de bovenstaande functies? Zit je vol ambitie, ben jij in het bezit van hét Van Hoorne DNA en wil jij je aansluiten bij een hecht team van enthousiaste collega's? Stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 30 juni 2017 naar Marjanne van Hoorne via Marjanne@VanHoorne.com.