Geluidstechnici

18-12-2016

Wij zijn op zoek naar representatieve geluidstechnici


Van Hoorne Entertainment is een bedrijf, gevestigd in het hartje van de Alblasserwaard en is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van familie-entertainment. Wij produceren theatervoorstellingen, familie-evenementen en tv-producties.

Functieomschrijving

Voor onze Theaterproducties zijn wij op zoek naar representatieve geluidstechnici die willen werken in klein team verband. 

Theater

De theaterproducties toeren langs de middelgrote en grote theaters en schouwburgen in Nederland en België. Wij zoeken geluidstechnici voor verschillende theaterproducties.

De speeldagen zijn voornamelijk op zaterdag, zondag en woensdag en in de schoolvakanties ook op andere dagen. De meeste voorstellingen starten om 14:00 uur en op- en afbouw vind op de speeldag plaats.

Profiel:

  • Affiniteit met familietheatervoorstellingen en de ambitie om een zo goed mogelijk eindproduct na te streven
  • Bereid om zowel door de weeks als in het weekend te werken
  • Hands-on mentaliteit
  • Ervaring met uit versterken d.m.v. druppelmicrofoons/headsets is een vereiste
  • Kennis van Digico S21 en Q-Lab is een pre
  • Het in het bezit hebben van rijbewijs C of CE is een pre

Wat bieden wij

Van Hoorne Entertainment biedt een prettige werkomgeving in een hecht team. Ons bedrijf hecht grote waarden aan de samenwerking met de theaters. Heb je interesse in deze functie? Dan kun je jouw CV en motivatie mailen naar Info@VanHoorne.com. Wij zullen je uitnodigen om ons bedrijf te bezoeken voor een nadere kennismaking.