Shrek de Musical komt naar Nederland!

De hitmusical Shrek komt naar Nederland! In deze familiemusical wordt het verhaal uit de populaire DreamWorks animatiefilm naar het toneel gebracht. Shrek is een groene oger die woont in een moeras en erg op zichzelf is. Wanneer Lord Farquaad alle buitenbeentjes uit zijn rijk verbant naar het moeras waar Shrek woont, besluit de oger om verhaal te gaan halen. Ze komen tot een deal; Lord Farquaad zal Shrek zijn moeras teruggeven als Shrek prinses Fiona voor hem gaat halen. Samen met een grappige ezel gaat Shrek op pad en start voor hem een levensveranderende reis.

In de voorstelling komen alle geliefde karakters uit de film terug en dat maakt deze bekroonde musical het perfecte uitje voor het hele gezin!

 

De voorstelling komt vanaf september 2024 naar het theater. Volg hier alle ontwikkelingen op weg naar de eerste show!

Laatste nieuws!

Lees hieronder het laatste nieuws over Shrek de Musical. Niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

René van Kooten wordt Shrek in Shrek de Musical

René van Kooten wordt Shrek in Shrek de Musical

6 augustus 2023

René van Kooten zet het groene masker op en gaat de hoofdrol van Shrek spelen in deze nieuwe versie van de populaire familiemusical.

Van Hoorne Entertainment brengt de internationaal bekroonde musical Shrek naar Nederland en België!

Van Hoorne Entertainment brengt de internationaal bekroonde musical Shrek naar Nederland en België!

19 mei 2023

Van Hoorne Entertainment brengt in 2024 een Nederlandstalige versie van de hitmusical Shrek naar de Nederlandse en Belgische theaters. Dat is het bedrijf overeengekomen met ALMO en Music Theatre International (MTI), vertegenwoordigers van DreamWorks dat de eigenaar is van het populaire merk Shrek.