Theater voor peuters van 2 tot 4 jaar

in 2023 naar een theater voor peuters? Samen met uw kinderen naar een theatervoorstelling, het blijft een leuk uitje en tevens een unieke beleving. Bekijk hieronder de leukste theatervoorstellingen voor peuters.

Peutershows bij Van Hoorne Entertainment zijn leuk, zitten vol avonturen en zijn te bewonderen in theaters in Nederland en België.

Van Hoorne Entertainment: voorstellingen voor het hele gezin

Van Hoorne Entertainment is een toonaangevende producent van theaterproducties voor jonge kinderen en hun (groot)ouders in Nederland. Met een jaarlijks publiek van ruim 450.000 gasten en een breed scala aan producties van (internationale) merken als Woezel & Pip, PAW Patrol, Peppa Pig, Fien & Teun, Brandweerman Sam en meer, biedt Van Hoorne vermakelijke voorstellingen voor het hele gezin.

Sprookjesmusicals voor alle leeftijden

Van Hoorne Entertainment ontwikkelt ook elk jaar een nieuwe sprookjesmusical voor het gehele gezin. Deze musicals zijn gebaseerd op bekende sprookjes en hebben een moderne twist waardoor ze aantrekkelijk zijn voor zowel jonge kinderen als volwassenen. De muziek, kostuums en decors zorgen voor een magische ervaring voor het hele gezin.

Theater voor peuters

Bereikbaarheid van de theaters

Van Hoorne Entertainment brengt zijn voorstellingen naar theaters door heel Nederland. Hierdoor zijn de shows goed bereikbaar voor gezinnen in het hele land. De theaters waar de voorstellingen worden gehouden zijn bovendien vaak goed uitgerust voor gezinnen met jonge kinderen.

Theater voor peuters: shows door heel Nederland

Van Hoorne Entertainment richt op de jongste theaterbezoekers, met name peuters en kleuters. We hebben theatervoorstellingen door heel Nederland en een deel van België. 

Bestel tickers voor jouw favoriete show