- Assepoester -

In 2022-2023 gaat de sprookjestraditie verder met Assepoester De Musical. In één van de meest romantische sprookjes volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat? ‘Assepoester De Musical’ is vanaf september 2022 te zien in de Nederlandse theaters.

Assepoester De Musical

In het theaterseizoen 2022 - 2023 komt Van Hoorne Entertainment terug met de betoverende familievoorstelling Assepoester De Musical. De musical zal te zien zijn in het theater vanaf september 2022!

Het Verhaal

In deze sprookjesmusical volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. De Prins, die volgens zijn ouders moet trouwen en daarom gepresenteerd wordt op een Koninklijk Bal. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

Uiteraard staat de voorstelling middels een komisch duo weer garant voor een flinke dosis humor en interactie! Na o.a. De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, Doornroosje en Belle en het Beest belooft ook dit sprookje weer een magische voorstelling te worden voor het hele gezin!

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet in de foyer van het theater. 

Bestel nu ook de leuke producten van deze heerlijke familiemusical!

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
Assepoester
Assepoester
Assepoester
Assepoester