- AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD -

Op 1 april 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar houten deuren. Ontmoet Fien & Teun op het park en geniet van hun swingende shows. Ontdek de Hollandse natuur met diverse boerderijdieren, zoals knorrende varkens, kakelende kippen en wollige schapen. Verdwaal in het Wilgendoolhof, melk koeien in de stal, maak een ponyritje of bezoek de oude molen bij Avonturenboerderij Molenwaard; waar spelen ontdekken is.

"Avonturenboerderij Molenwaard opent haar houten deuren op 1 april 2018"
Quote Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun krijgen hun eigen omgeving! Vanaf 2018 openen de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. In samenwerking met Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt, in Groot-Ammers, gaat Van Hoorne Entertainment het bestaande park verder thematiseren tot een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Avonturenboerderij Molenwaard richt zich met name op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Op het park zullen de kinderen met Fien & Teun meer leren over het leven op de boerderij. Zo kunnen kinderen kaas maken, koeien melken, een ritje op de pony’s maken of in het Wilgendoolhof verdwalen. Ook kunnen kinderen hun boerderijdiploma behalen en zijn er diverse klim- en speelmogelijkheden. Op de hoogseizoendagen zijn Fien & Teun zelf aanwezig om met én voor de kinderen op te treden.

De aanpassingen aan het Streekcentrum zullen starten in september 2017. Tot die tijd is het huidige Streekcentrum nog dagelijks geopend voor publiek. Vanaf april 2018 zal Avonturenboerderij Molenwaard dagelijks geopend zijn. Fien en Teun kunnen niet wachten…  

Houd voor nu deze site in de gaten voor meer nieuws! Vanaf september 2017 komt de officiële, gloednieuwe website van Avonturenboerderij Molenwaard online. 

Contact
Bezoekadres: Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers
Telefoonnr.: 0184-417066

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD
AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD
AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD
AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD
AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD
AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD