- BRANDWEERMAN SAM LIVE! -

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.

"Vanaf augustus 2019 in het theater!"
Quotes Brandweerman Sam
BRANDWEERMAN SAM LIVE!

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwegewaagde redding komt Brandweerman Sam™ terug naar het theaterNa het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.  

Het verhaal

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertjeWanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestjebesluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in de bergen, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? 

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur. 

Kom verkleed!

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet! 

Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur is vanaf augustus 2019 te zien in het theater. 

Speellijst en Tickets

Volgende shows
Brandweerman Sam Live!

Etten-Leur, Nieuwe Nobelaer

24-08-2019 | tijd 14:30 Duur: 65 min

Brandweerman Sam Live!

Etten-Leur, Nieuwe Nobelaer

24-08-2019 | tijd 11:00 Duur: 65 min

Brandweerman Sam Live!

Hilversum, Schouwburg Gooiland

25-08-2019 | tijd 11:00 Duur: 65 min

Brandweerman Sam Live!

Hilversum, Schouwburg Gooiland

25-08-2019 | tijd 13:30 Duur: 65 min

Brandweerman Sam Live!

Hilversum, Schouwburg Gooiland

25-08-2019 | tijd 16:00 Duur: 65 min

Brandweerman Sam Live!

Rotterdam, Theater Zuidplein

14-09-2019 | tijd 13:30 Duur: 65 min

Bekijk alle shows