- Brandweerman Sam Live! -

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg... de held van de buurt is weer terug! Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’.

"Beleef het spannende avontuur bij Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat!"
Quote BS - De Verloren Piratenschat
Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat

Momenteel zijn wij, in verband met de nieuwe coronamaatregelen, druk bezig met inventariseren hoe wij iedereen die een kaartje heeft gekocht toch kunnen laten genieten van deze theatervoorstelling! In de loop van de week zal er contact opgenomen worden met iedereen die een kaartje heeft gekocht voor een van onze voorstellingen.

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... de held van de buurt is weer terug! Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’.    

Het verhaal 

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vierenwordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!  

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat 

Kom verkleed 

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet. 

BEKIJK DE SPEELLIJST

Toegang

Voor toegang tot de theatervoorstellingen dient iedereen van 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldig Corona testbewijs. Wij volgen hierin het beleid van de Rijksoverheid.

Download de CoronaCheck-app en upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. U kunt een afspraak maken via de website: http://www.testenvoortoegang.org
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

De CoronaCheck-app in combinatie met een ID bewijs biedt toegang tot de theaters.  Voor vragen over het coronatoegangsbewijs klik hier: Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Volgende shows
Brandweerman Sam Live!

Amstelveen, Schouwburg Amstelveen

16-01-2022 | tijd 16:00 Duur: 60 min

Brandweerman Sam Live!

Bergen op Zoom, Theater De Maagd

30-01-2022 | tijd 13:30 Duur: 60 min

Brandweerman Sam Live!

Bergen op Zoom, Theater De Maagd

30-01-2022 | tijd 16:00 Duur: 60 min

Brandweerman Sam Live!

Hilversum, Theater Gooiland

06-02-2022 | tijd 13:30 Duur: 60 min

Brandweerman Sam Live!

Spijkenisse, Theater de Stoep

13-02-2022 | tijd 13:30 Duur: 60 min

Brandweerman Sam Live!

Spijkenisse, Theater de Stoep

13-02-2022 | tijd 16:00 Duur: 60 min

Bekijk alle shows

Webshop
Neptune BWS
Neptune BWS 

Boot Neptune BWS Ga de zee op met brandweerman Sam en zijn reddingsboot Neptune en help mensen in nood. De boot is uitgerust met een geheim compartiment.

€ 24,50 Meer info

Bekijk alle merchandise van Brandweerman Sam Live!

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!
Brandweerman Sam Live!