Succesvolle première voor Brandweerman Sam Live!

05-10-2020

Gisteren is in Spant! in Bussum de vlammende familievoorstelling Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat op veilige wijze met enorm succes in première gegaan. Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg… de held van de buurt is weer terug! Samen met alle bezoekers is Brandweerman Sam samen met brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden in actie gekomen.   

De zaal van Spant! in Bussum zat vol grote fans van de wereldwijd bekende Brandweerman Sam en zijn vrienden: Elvis, Jenny, Norbert Puk en Commandant Staal.  Met grote ogen keken de jonge bezoekers naar hun grote helden op het toneel in het spannende avontuur, op zoek naar De Verloren Piratenschat. 

“Wat is het geweldig dat we weer iets kunnen doen in deze gekke tijd. Het lijkt wel of kinderen nog meer genieten dan normaal. Ze kunnen eindelijk hun helden weer in het theater zien en ik ben er trots op dat wij dat mogen doen!”, aldus Michael van Hoorne, producent van de voorstelling Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat.   

Na afloop van de voorstelling kreeg de cast van Brandweerman Sam Live! als dank een staande ovatie. Het premièrepubliek was het unaniem eens: Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat is een spannende en ontzettend leuke voorstelling voor de hele familie, met een vlammend verhaal en aanstekelijke liedjes.     

Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat is tot 13 juni in een aantal grote theaters in Nederland en België te zien.   

Succesvolle première voor Brandweerman Sam Live!