Start repetities voor Brandweerman Sam Live!

17-08-2020

Op de vroege ochtend zijn in de Van Hoorne Entertainment Studio’s de repetities begonnen van de familiemusical ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’. Als startsein van de repetitie-periode heeft de cast en crew een overheerlijke taart aangesneden. De vrolijke voorstelling zal vanaf zaterdag 12 september 2020 te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ en ‘Het Grote Kampeeravontuur’ is de held van de buurt terug! Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam™ naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’. 

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.     

Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat is van zaterdag 12 september 2020 tot en met zondag 13 juni 2021 te zien in het theater.

Start repetities voor Brandweerman Sam Live!