Succesvolle première voor Doornroosje De Musical

14-10-2019

Heet van de naald: in de Rijswijkse Schouwburg is afgelopen zaterdag 12 oktober de nieuwe, betoverende familievoorstelling ‘Doornroosje De Musical’ met groot succes in première gegaan.

Aanstekelijke liedjes, vrolijke choreografie, hilarische humor én magische meerstemmigheid kenmerken de allernieuwste voorstelling ‘Doornroosje De Musical’ van Van Hoorne Entertainment. “Het is fantastisch om te zien dat bezoekers (terug)komen voor het verhaal en de humor van onze sprookjes. Maar, we willen natuurlijk blijven vernieuwen én verbeteren. Zo maken we deze keer, voor het eerst in onze reeks van sprookjesmusicals, gebruik van unieke meerstemmige zang door onze drie prachtige feeën. Écht een prachtig geluid!”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne. Hij vervolgt: “Vorig jaar braken we met De Kleine Zeemeermin De Musical ons eigen sprookjesrecord en trokken we meer dan 120.000 bezoekers naar het theater. Met Doornroosje als titel gaan we dat succes vast en zeker evenaren.” Het premièrepubliek was het er sowieso al over eens: Doornroosje De Musical is een sterke, adembenemende productie voor de hele familie!

Sita, die eerder de rol van Rapunzel en De Kleine Zeemeermin vertolkte, speelt nu de rol van Doornroosje, het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel. Met haar prachtige stem en overtuigende performance weet Sita de hele zaal te betoveren. Naast Doornroosje is bovendien een grote rol uiteraard weggelegd voor het dolkomische tovenaarsduo Titus en Fien. Met hun hilarische, slapstickachtige scènes zorgen ze voor een zeer toegankelijke, vrolijke voorstelling voor jong én oud.

Doornroosje De Musical is tot en met 14 juni 2019 in meer dan 150 theaters te zien door heel Nederland. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/Doornroosje

Copyright Foto: Mariska Steenbergen - Musicalsites.nl