- Fandag -

Op zaterdag 1 september 2018 is de tweede Van Hoorne Fandag. Vorig jaar, op zaterdag 26 augustus 2017, genoten zo’n 300 fans van de allereerste Van Hoorne Fandag. Bekijk het sfeerfilmpje.

"Kom op zaterdag 1 september 2018 naar de Van Hoorne Fandag!"
Quote Van Hoorne Fandag
Van Hoorne Fandag

Ben jij de allergrootste Van Hoorne fan? Kom dan naar de gezellige Van Hoorne Fandag op zaterdag 1 september 2018 op Avonturenboerderij Molenwaard! Ook dit jaar organiseert Van Hoorne Entertainment een unieke, onvergetelijke dag voor haar fans, en wel op het spiksplinternieuwe themapark in Groot-Ammers!

Ontmoet je favoriete sprookjesfiguren

Geniet van alle activiteiten op Avonturenboerderij Molenwaard én ontmoet al jouw favoriete sprookjesfiguren en Van Hoorne-karakters via een spannende speurtocht. Natuurlijk nemen ze ook uitgebreid de tijd om met jou op de foto te gaan.

Langer open voor het Smakelijke Smikkelfestijn

Speciaal voor alle Van Hoorne fans blijft Avonturenboerderij Molenwaard zelfs extra lang open voor een smakelijk smikkelfestijn met ambachtelijke frietjes en een verfrissend drankje.

Het wordt weer super, schitterend, cool, gaaf, geweldig, megaaaaa leuk! Ben jij erbij?

Bestel snel je kaarten

Bestel je kaartje (€ 18,50 incl. servicekosten) via www.VanHoorne.com/Tickets. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Voor zowel kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen geldt dezelfde entreeprijs.

Algemene informatie

-  Elke bezoeker is in bezit van een geldig Van Hoorne Fandag ticket.
-  Bij het ticket is inbegrepen: 1 portie frietjes en 1 drankje.
-  Locatie: Avonturenboerderij Molenwaard, Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers.
-  Tijd: van 15:00 uur tot 19:30 uur.