Kinderen stralen op Van Hoorne Junior Sing-along

22-02-2016

Bijna 300 Junior Kidsclubleden van Van Hoorne Entertainment beleefden afgelopen zondag een te gekke theaterdag in Theater Gooiland in Hilversum. De kinderen kregen diverse theaterworkshops zoals zang, dans, techniek en grime en mochten daarna in groepen op het echte theaterpodium optreden voor publiekVooraf hadden de kinderen allemaal een geselecteerd lied ingestudeerd. Uiteindelijk had elke groep een waar musical stuk gemaakt op het lied. In combinatie met het juiste licht en geluid, waren zij klaar voor het grote podium van theater Gooiland.

Nagenoeg alle karakters uit Rapunzel De Musical met o.a. Sita als Rapunzel waren aanwezig. Na een dag vol geweldige theaterbeleving zijn alle kinderen met glimmende ogen en rode wangen  weer huiswaarts gegaan. Een dag om nooit te vergeten.

Vlog

Titus en Fien hebben de hele dag met een camera verslag gedaan van deze geweldige dag! Ze zijn wezen kijken bij alle workshops, hebben hier en daar mee gedaan en presenteerden het podium programma! Helaas blijken Titus en Fien niet de beste camaramensen ha,ha, ha, maar leuk is het wel! Veel plezier met kijken!