Kinderen stralen, lachen en genieten op Van Hoorne Kidsclub Dag in de Julianatoren

28-06-2016

Afgelopen zaterdag arriveerden vele honderden fans van Van Hoorne Entertainment in alle vroegte bij Familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn om te gaan genieten van de speciaal voor hen georganiseerde Van Hoorne Kidsclub Dag. Een unieke openingsshow en een sprookjesspeurtocht stonden op het programma. Maar het hoogtepunt van de dag was toch wel het in attracties gaan met de Van Hoorne Sterren!

Jaarlijks vinden minimaal twee Kidsclub Dagen plaats en zaterdag 25 juni was het weer zover. Dit keer op de Julianatoren, een logische plaats want al het entertainment op dit park wordt verzorgd door Van Hoorne Entertainment. Bijna alle sprookjesfiguren waren aanwezig. Zo stond Roodkapje bij de ingang om met alle kinderen op de foto te gaan en werden de gasten ontvangen in het theater door het tovenaarsduo Titus & Fien voor een openingsshow. Naast dat het programma werd uitgelegd werden er ook vragen beantwoord die kinderen vooraf hadden kunnen stellen. Zo vertelde Titus over de grootste blunder die hij had gemaakt en wist Fien te vertellen wat het koosnaampje voor Titus is.

Na de show startte de speurtocht en mochten kinderen op zoek naar acht sprookjesfiguren, van wie ze een letter door kregen. Zodra alle letters compleet waren mochten ze bij de koning in het grote vriendenboek schrijven. Na deze opdracht konden ze met hun helden in de vele attracties. Titus & Fien mochten maar liefst 29 keer in de achtbaan en Klein Duimpje nam zijn gasten onder andere mee in het reuzenrad.

De koning en zijn gevolg zaten in de luchtballonnen en zo werd het een uniek feest voor alle jonge fans. ‘Het was de mooiste dag van mijn leven’ staat er te lezen op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment en ‘Ik ga dit nooit meer vergeten’. Uniek en bijzonder was de dag die regenachtig eindigde, maar wat de pret niet kon drukken. Met een korte eindshow op het voorplein van het park was de dag ten einde en denken we met z’n allen terug aan een geweldige Kidsclub Dag.

De volgende Kidsclub Dag wordt gehouden op vrijdag 6 januari 2017 in Sliedrecht waarbij alle fans een Nieuwjaarsontbijt mogen beleven met hun Van Hoorne helden. Lijkt het je ook leuk om VIP te worden van Van Hoorne Entertainment zodat je ook op deze Kidsclub Dagen aanwezig kan zijn en je tevens kunt genieten van vele andere voordelen. Schrijf je dan ook in als lid via www.Vanhoorne.com/kidsclub

Sfeerimpressie Van Hoorne Kidsclub Dag 2016 in de Julianatoren.

Kinderen stralen, lachen en genieten op Van Hoorne Kidsclub Dag in de Julianatoren
Kinderen stralen, lachen en genieten op Van Hoorne Kidsclub Dag in de Julianatoren
Kinderen stralen, lachen en genieten op Van Hoorne Kidsclub Dag in de Julianatoren