- Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest -

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ en dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt.

"Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest is vanaf dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt."
Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest
Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ en dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt. 

In dit spiksplinternieuwe avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar was als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur! 

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.  

Boerderij Experience  

Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. 

SPEELLIJST EN TICKETS ZIJN VANAF HALF JUNI 2021 BESCHIKBAAR! 

Volgende shows
Fien & Teun

Oosterhout, Theater de Bussel

17-11-2021 | tijd 15:00 Duur: 55 min

Fien & Teun

Barendrecht, Theater het Kruispunt

20-11-2021 | tijd 14:00 Duur: 55 min

Fien & Teun

Oss, Theater De Lievekamp

21-11-2021 | tijd 14:00 Duur: 55 min

Fien & Teun

Rijssen, Parkgebouw Rijssen

24-11-2021 | tijd 15:00 Duur: 55 min

Fien & Teun

Heerlen, Theater Heerlen

27-11-2021 | tijd 14:30 Duur: 55 min

Fien & Teun

Steenwijk, Rabo Theater De Meenthe

28-11-2021 | tijd 11:00 Duur: 55 min

Bekijk alle shows

Webshop
Stip Vriendenboek
Stip Vriendenboek  

Vriendenboek Stip

€ 9,99 Meer info

Stip Pony op Avontuur
Stip Pony op Avontuur  

Spannende verhalen over Stip

€ 8,99 Meer info

Knuffel Beer 30cm
Knuffel Beer 30cm 

Ken jij Meneer Beer al? Dit is de lievelingsknuffel van Teun! Meneer Beer is nu voor het eerst te zien in Fien & Teun - Het Grote Dierenfeest.

€ 17,99 Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun