- FIEN & TEUN THEATERSHOW -

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

"Vanaf oktober 2017 zijn Fien & Teun te zien in het theater! Geniet nu op TV van Fien & Teun iedere werkdag rond 10:30 uur bij RTL Telekids!"
Quote Fien & Teun Theatershow
Fien & Teun - Feest op de boerderij!

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Speellijst en Tickets

Televisie

De TV-serie van Fien & Teun is van maandag t/m vrijdag rond 10:30 uur te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. 

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun krijgen hun eigen omgeving! Vanaf 2018 openen de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het wordt een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Fien & Teun tuingereedschap

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben nu een eigen lijn met tuingereedschap. Met schepjes, harkjes en gietertjes kun je lekker buiten aan de slag! Zaai en oogst je eigen groenten, en smullen maar! De Fien & Teun-artikelen zijn nu te koop bij het tuincentrum bij jou in de buurt.

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Volgende shows
Fien & Teun

Amstelveen, Schouwburg Amstelveen

25-10-2017 | tijd 15:00 Duur: 60 min

Fien & Teun

Purmerend, Theater De Purmaryn

26-10-2017 | tijd 14:00 Duur: 60 min

Fien & Teun

Almere, Schouwburg Almere

27-10-2017 | tijd 14:00 Duur: 60 min

Fien & Teun

Groningen, MartiniPlaza Theater

29-10-2017 | tijd 15:00 Duur: 60 min

Fien & Teun

Spijkenisse, Theater de Stoep

05-11-2017 | tijd 14:00 Duur: 60 min

Fien & Teun

Heerhugowaard, Cool kunst en cultuur

12-11-2017 | tijd 11:00 Duur: 60 min

Bekijk alle shows

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW