- FIEN & TEUN THEATERSHOW -

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

"Beleef in oktober 2020 de leukste avonturen op de boerderij met Fien & Teun in hun eigen theatershow!"
Quote Fien & Teun Theatershow
Fien & Teun - Feest op de boerderij!

In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond. Ga op bezoek bij de gezelligste boerderij in Molenwaard, op een hele bijzondere dag: Sebastiaan is jarig! Fien en Teun houden een feestje met lekker eten, cadeautjes en muziek. Maar, hoe maak je eigenlijk appelmoes? Of patat? En hoe groeien bloemetjes voor een mooi boeket? Samen met Fien en Teun leren de jongste theaterbezoekers en hun ouders zo van alles en meer over dieren, de natuur en het Hollandse landleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

SPEELLIJST EN TICKETS ZIJN IN MEI/JUNI 2020 BESCHIKBAAR! 

Televisie

De tv-serie Fien & Teun is te zien van maandag t/m vrijdag in de ochtend tijdens de Telekids Mini's bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.  

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun hebben hun eigen omgeving! Op 30 maart 2018 openden de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het is een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Fien & Teun tuingereedschap

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben een eigen lijn met tuingereedschap. Met schepjes, harkjes en gietertjes kun je lekker buiten aan de slag! Zaai en oogst je eigen groenten, en smullen maar! De Fien & Teun-artikelen zijn te koop via onze webshop.

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Webshop
Fien & Teun Kookboek
Fien & Teun Kookboek 

Verhalen én recepten in één boek van Fien & Teun. Met duidelijke stap-voor-stap-instructies.

€ 9,99Meer info

Fien & Teun Hollandse avonturen
Fien & Teun Hollandse avonturen  

Beleef grappige en oer-Hollandse avonturen met Fien en Teun! Fietsen, schaatsen, vliegeren, molens kijken, tulpen plukken, Koningsdag vieren en nog veel meer... Met deze heerlijke verhalen ontdek je Holland op zijn mooist.

€ 9,99Meer info

*Actie* Fien & Teun-Tuinpakket ROZE
*Actie* Fien & Teun-Tuinpakket ROZE 

Help mee in de tuin met dit speciale Fien & Teun-Tuinpakket (ROZE), incl. één bezem, één emmertje, handschoenen en zaadjes voor slechts € 19.99!

€ 19,99Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun

Twitter #Fien & Teun
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW