- FIEN & TEUN THEATERSHOW -

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

"Beleef de leukste avonturen op de boerderij met Fien & Teun in hun eigen theatershow!"
Quote Fien & Teun Theatershow
Fien & Teun - Feest op de boerderij!

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Zo leren zij de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Speellijst en Tickets

Televisie

De tv-serie Fien & Teun is te zien van maandag t/m vrijdag in de ochtend tijdens de Telekids Mini's bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.  

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun hebben hun eigen omgeving! Op 30 maart 2018 openden de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het is een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Fien & Teun tuingereedschap

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben een eigen lijn met tuingereedschap. Met schepjes, harkjes en gietertjes kun je lekker buiten aan de slag! Zaai en oogst je eigen groenten, en smullen maar! De Fien & Teun-artikelen zijn te koop via onze webshop.

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Volgende shows
Fien & Teun

Papendrecht, Theater De Willem

25-02-2020 | tijd 14:30 Duur: 60 min

Fien & Teun

Hilversum, Schouwburg Gooiland

28-02-2020 | tijd 13:30 Duur: 60 min

Fien & Teun

Hilversum, Schouwburg Gooiland

28-02-2020 | tijd 16:00 Duur: 60 min

Bekijk alle shows

Webshop
Picknikcmand
Picknikcmand  

Hangemaakte picknickmand

€ 29,95Meer info

Fleecekleed Fien & Teun
Fleecekleed Fien & Teun 

Een super zacht fleecekleed van Fien & Teun, heerlijk om op te picknicken of lekker op de bank.

€ 10,00Meer info

Fien & Teun - Voorleesverhalen op de boerderij
Fien & Teun - Voorleesverhalen op de boerderij  

NIEUW!- Zeven grappige , leerzame verhaaltjes over het leven op de boerderij. Voor het slapengaan of om overdag lekker bij weg te dromen. Inclusief actie 2e kaartje gratis*

€ 9,99Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun

Twitter #Fien & Teun
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW