- FIEN & TEUN THEATERSHOW -

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en vanaf oktober 2017 in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’.

"Vanaf oktober 2017 zijn Fien & Teun te zien in het theater! Geniet nu op TV van Fien & Teun iedere werkdag rond 10:30 uur bij RTL Telekids!"
Quote Fien & Teun Theatershow
Fien & Teun - Feest op de boerderij!

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en binnenkort ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’. In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een interactieve voorstelling waar zij samen met de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar en hun (groot)ouders,  is leerzaam,  bevat humor, vrolijke muziek en heeft verzorging van dieren, de herkomst van voedsel en het Hollandse landleven als thema. Voor en na  de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze deelnemen aan interactieve en leerzame spelletjes rondom het thema ‘Boerderij’. 

Meet & Greet

Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Televisie

De TV-serie van Fien & Teun is van maandag t/m vrijdag rond 10:30 uur  te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. 

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Webshop
Fien & Teun - DVD deel 3 - De dieren op de boerderij
Fien & Teun rugtas roze
Fien & Teun rugtas roze 

Een vrolijke rugtas om niet meer af te doen

€ 15,00Meer info

Fien & Teun rugtas blauw
Fien & Teun rugtas blauw 

Een vrolijke rugtas om niet meer af te doen

€ 15,00Meer info

Twitter #Fien & Teun