- FIEN & TEUN - FEEST OP DE BOERDERIJ! -

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

"Vanaf oktober 2017 zijn Fien & Teun te zien in het theater! Geniet nu op TV van Fien & Teun iedere werkdag rond 10:30 uur bij RTL Telekids!"
Quote Fien & Teun Theatershow
Fien & Teun - Feest op de boerderij!

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Speellijst en Tickets

Televisie

De TV-serie van Fien & Teun is van maandag t/m vrijdag rond 10:30 uur te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. 

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Webshop
Fien & Teun - DVD deel 3 - De dieren op de boerderij
Fien & Teun rugtas roze
Fien & Teun rugtas roze 

Een vrolijke rugtas om niet meer af te doen

€ 15,00Meer info

Fien & Teun rugtas blauw
Fien & Teun rugtas blauw 

Een vrolijke rugtas om niet meer af te doen

€ 15,00Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun

Twitter #Fien & Teun
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN - FEEST OP DE BOERDERIJ!