- FIEN & TEUN THEATERSHOW -

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

"Beleef in oktober 2020 de leukste avonturen op de boerderij met Fien & Teun in hun eigen theatershow!"
Quote Fien & Teun Theatershow
Fien & Teun - Feest op de boerderij!

In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond. Ga op bezoek bij de gezelligste boerderij in Molenwaard, op een hele bijzondere dag: Sebastiaan is jarig! Fien en Teun houden een feestje met lekker eten, cadeautjes en muziek. Maar, hoe maak je eigenlijk appelmoes? Of patat? En hoe groeien bloemetjes voor een mooi boeket? Samen met Fien en Teun leren de jongste theaterbezoekers en hun ouders zo van alles en meer over dieren, de natuur en het Hollandse landleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

SPEELLIJST EN TICKETS ZIJN IN MEI 2020 BESCHIKBAAR! 

Televisie

De tv-serie Fien & Teun is te zien van maandag t/m vrijdag in de ochtend tijdens de Telekids Mini's bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.  

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun hebben hun eigen omgeving! Op 30 maart 2018 openden de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het is een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Fien & Teun tuingereedschap

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben een eigen lijn met tuingereedschap. Met schepjes, harkjes en gietertjes kun je lekker buiten aan de slag! Zaai en oogst je eigen groenten, en smullen maar! De Fien & Teun-artikelen zijn te koop via onze webshop.

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Webshop
Fien & Teun knuffel Fien 45cm
Fien & Teun knuffel Fien 45cm 

Lekker knuffelen met Fien

€ 19,99Meer info

Picknickmand
Picknickmand 

Handgemaakte picknickmand, voor een gezellig daagje uit. In het gras, op de boot of...

€ 29,95Meer info

Fleecekleed Fien & Teun
Fleecekleed Fien & Teun 

Een super zacht fleecekleed van Fien & Teun, heerlijk om op te picknicken of lekker op de bank.

€ 12,50Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun

Twitter #Fien & Teun
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW