FIEN & TEUN THEATERSHOW

28 Februari 2020 - 13:30:00 in Hilversum
Andere tijden FIEN & TEUN THEATERSHOW

In Hilversum

28-02-2020 | 16:00

Meer info en reserveren

Bekijk de volledige speellijst
Schouwburg Gooiland - Hilversum

Emmastraat 2

1211 NG Hilversum

Website

Bekijk al onze voorstellingen in Schouwburg Gooiland

FIEN & TEUN THEATERSHOW

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Zo leren zij de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Speellijst en Tickets

Televisie

De tv-serie Fien & Teun is te zien van maandag t/m vrijdag in de ochtend tijdens de Telekids Mini's bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.  

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun hebben hun eigen omgeving! Op 30 maart 2018 openden de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het is een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Fien & Teun tuingereedschap

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben een eigen lijn met tuingereedschap. Met schepjes, harkjes en gietertjes kun je lekker buiten aan de slag! Zaai en oogst je eigen groenten, en smullen maar! De Fien & Teun-artikelen zijn te koop via onze webshop.

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Quote Fien & Teun Theatershow
"Beleef de leukste avonturen op de boerderij met Fien & Teun in hun eigen theatershow!"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
28 Februari 2020
28 Februari 2020
28 Februari 2020