- FIEN & TEUN -

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly. Op de boerderij leren het boertje en boerinnetje van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Fien en Teun zijn te zien op Van Hoorne KIDS TV, maar je kunt ze ook in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard in Zuid-Holland.

"De tv-serie ‘Fien & Teun’ is online te zien op Van Hoorne KIDS TV. "
quote Fien & Teun
Fien & Teun

In hun eigen tv-serie beleven Fien en Teun, samen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly, de leukste avonturen op de boerderij. Spelenderwijs leren Fien en Teun in het programma, alsook de jonge kijkers vóór de tv, op een humorvolle wijze over het Hollandse landleven, van de oorsprong van ons voedsel tot het verzorgen van dieren.  

Hoe wordt een rups een vlinder? Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in de kaas? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten? Antwoord op deze vragen (en meer) ontdekken Fien en Teun in de diverse afleveringen. Ook zingen het boertje en boerinnetje in elke aflevering een vrolijk meezingliedje over het thema.  
 
De tv-serie ‘Fien & Teun’ is online te zien op Van Hoorne KIDS TV.  

Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Fien en Teun: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, fruitkistjes besturen, ponyrijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van jouw grote idolen Fien en Teun. Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is! 

Vakantiepark Molenwaard

Slaap als een écht boertje of boerinnetje in het knusse Fien & Teun Boerderijtje. De mooiste dromen ontstaan op Vakantiepark Molenwaard. Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid, midden in het Groene Hart. Met jouw Polderpaspoort ga je, met Fien en Teun, in jouw huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht: onbeperkt bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard, in de moestuin meehelpen, met een échte boer op pad, een insectenhotel knutselen en vele andere leuke activiteiten. Klaar voor nog meer bijzondere avonturen? Trek er dan met de hele familie op uit in de natuurrijke Alblasserwaard. Van oneindige polders tot sfeervolle stadjes, van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch en de Vestingdriehoek tot de lokale kaasboerderij, met de uitgebreide wandel- en fietskaart kom je langs de prachtigste plekjes in deze regio. Beleef samen meer... bij Vakantiepark Molenwaard!  

Fien & Teun Webshop

In de webshop vind je alle Fien & Teun-artikelen! Beleef de leukste verhalen samen met Fien en Teun over de molens, bijen, vogels en meer in hun vrolijke (voor)leesboeken. Knuffel met de Fien- of Teun-knuffel, zing mee met de cd, kijk alle Fien & Teun-afleveringen op dvd, knutsel in het Fien & Teun Doeboek of ga zelf lekker buiten aan de slag met de harkjes, schepjes, gietertjes, handschoentjes en kaplaarsjes in je eigen Fien- of Teun-overall. Zo wordt werken in de tuin wel héél leuk!  

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN