Persbericht Kinderen zijn dol op TV-karakters Fien & Teun

01-05-2016

Kinderen stonden in de rij om te knuffelen met  hun favoriete boertje en boerinnetje tijdens de TV-première van Fien & Teun op boerderij t’Geertje in Zoetermeer.  Vrijdag waren vele gasten uitgenodigd om de première bij te wonen. Zij mochten de allereerste nieuwe TV-aflevering zien en konden genieten van een optreden van Fien & Teun.

Van Hoorne Entertainment heeft weer twintig nieuwe afleveringen opgenomen van de populaire serie. “De serie is bijzonder populair onder peuters en kleuters en het werd tijd voor nieuwe afleveringen, ook zijn er twee nieuwe dieren op de boerderij. Naast varkentje Sebastiaan zijn er nu ook Rosa de koe en het blije hondje Pim. Samen met deze nieuwe dierenvrienden leren zowel de vrolijke boerenkinderen ín het programma als de jonge kijkers op speelse wijze over de herkomst van melk en kaas, de natuur en het verzorgen van dieren. Geven bruine koeien chocolade melk? Hoe zorg je dat je groter wordt? Hoe komen er gaatjes in de kaas? En waarom kun je in de zomer niet schaatsen? Vragen die in de nieuwe afleveringen van Fien & Teun beantwoord worden, “ aldus producent Michael van Hoorne.

 De nieuwe afleveringen van Fien & Teun zijn van 2 mei  2016 van  maandag tot en met vrijdag rond 11:00 uur te zien bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

Bekijk hier alle foto's van de tv-première