Populaire karakters Fien & Teun beleven nieuwe avonturen bij RTL Telekids!

14-04-2016

De twee vrolijke boerenkinderen Fien & Teun zijn terug bij RTL Telekids! Vanaf 2 mei 2016 beleven ze in twintig nieuwe afleveringen leuke en leerzame avonturen op en rond hun boerderij. Al spelend ontdekt het tweetal in het fictieve dorpje Molenwaard het Hollandse landleven. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema. De serie is bijzonder populair onder peuters en kleuters.

In deze reeks wonen er twee nieuwe dieren op de boerderij: naast het varkentje Sebastiaan zijn er nu ook Rosa de koe en het blije hondje Pim. Samen met deze nieuwe dierenvrienden leren zowel de vrolijke boerenkinderen ín het programma als de jonge kijkers vóór de televisie op speelse wijze over de herkomst van melk en kaas, de natuur en het verzorgen van dieren. Geven bruine koeien chocolade melk? Hoe zorg je dat je groter wordt? Hoe komen er gaatjes in de kaas? En waarom kun je in de zomer niet schaatsen? Vragen die in de nieuwe afleveringen van Fien & Teun beantwoord worden.

De nieuwe afleveringen van Fien & Teun zijn van 2 mei  2016 van  maandag tot en met vrijdag rond 11:05 uur te zien bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.