75.000 bezoekers voor Hans & Grietje De Musical

11-04-2018

Vandaag verwelkomde Hans & Grietje De Musical zijn 75.000ste bezoeker in Theater de Lampegiet (Veenendaal). De familie Scholten kreeg uit handen van de cast een cheque met een seizoensabonnement voor het gloednieuwe themapark Avonturenboerderij Molenwaard. De sprookjesvoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Inmiddels brengt Van Hoorne Entertainment al tien jaar op rij succesvol sprookjes naar het theater. Vorig seizoen werden voor Roodkapje De Musical zo’n 100.000 tickets verkocht en het lijkt erop dat Hans & Grietje De Musical hetzelfde aantal zal gaan halen.

Hans & Grietje De Musical
Het verhaal over twee kinderen die terechtkomen bij een bijzonder snoephuisje in het bos werd door het productiehuis al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling, maar staat nu weer in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje terug in het theater. De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die bekend werd als Keet! bij RTL Telekids en tegenwoordig te zien is als presentatrice van Het Klokhuis. Naast Hans & Grietje is ook een grote rol weggelegd voor de altijd komische tovenaars Titus & Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen. Zij staan uiteraard garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Hans & Grietje De Musical is tot en met 15 juli 2018 te zien in het theater. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/HansenGrietje

De Kleine Zeemeermin De Musical
In theaterseizoen 2018-2019 brengt Van Hoorne Entertainment een gloednieuwe sprookjesmusical naar het theater: De Kleine Zeemeermin De Musical. Sita Vermeulen, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, speelt nu de rol van de Kleine Zeemeermin. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist dit keer mee naar de onderwaterwereld.  

75.000 bezoekers voor Hans & Grietje De Musical