Hans & Grietje lezen voor tijdens Nationale Voorleesdagen

26-01-2018

Deze ochtend waren Hans & Grietje bij twee Dol Fijn kinderdagverblijven in Barneveld voor de Nationale Voorlees-dagen 2018. Het duo uit Hans & Grietje De Musical las voor uit het prentenboek ‘Ssst! De tijger slaapt’.

Voor de voorleesweek ruilden Hans (Stijn Mac Gillavry) en Grietje (Janouk Kelderman) vandaag hun vertrouwde huisje in het bos in voor twee kinderopvanglocaties van Dol Fijn in Barneveld. Op beide kinderdagverblijven luisterden alle kleuters aandachtig naar Hans & Grietje, die voorlazen uit het boek ‘Ssst! De tijger slaapt.’ De voorleesmomentjes werden afgesloten met een gezellig fotomomentje. Wat was het ontzettend leuk!

Hans & Grietje De Musical
Hans & Grietje is de tiende voorstelling in de reeks sprookjesmusicals geproduceerd door Van Hoorne Entertainment. Het verhaal over de twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een magische familiemusical door het productiehuis en keert nu terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die bekend werd als Keet! bij RTL Telekids en nu te zien is als Klokhuispresentatrice. Ook het populaire tovenaarsduo Titus (Michael van Hoorne) en Fien (Esther van Santen) staat uiteraard weer garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Hans & Grietje lezen voor tijdens Nationale Voorleesdagen