Repetities Hans & Grietje De Musical gestart

15-08-2017

Vandaag zijn de repetities voor de nieuwe familievoorstelling ‘Hans & Grietje De Musical’ van start gegaan. In de studio van Van Hoorne Entertainment werd traditiegetrouw met de cast en crew een enorme taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. De sprookjesmusical zal vanaf zaterdag 9 september te zien zijn in de theaters door heel Nederland.

Na meerdere sprookjes te hebben omgetoverd tot musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen alweer haar tiende sprookjesshow ‘Hans & Grietje De Musical’. Het verhaal over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert nu terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje.

De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die bekend werd als Keet! bij RTL Telekids en vanaf dit najaar te zien als presentatrice van Het Klokhuis. Samen met Stijn Mac Gillavry (Hans) en andere bekende Van Hoorne-gezichten zorgt ze voor ruim een uur aan muzikaal vermaak. Het populaire tovenaarsduo Titus (Michael van Hoorne) en Fien (Esther van Santen) staat uiteraard weer garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Hans & Grietje De Musical is te zien in het theater van 9 september 2017 tot en met 17 juni 2018.