- DE VERJAARDAG VAN SINTERKLAAS -

Pepernoten, cadeautjes, taaitaai en speculaas… ’t Heerlijk avondje is gekomen, ’t avondje van Sinterklaas! Ook op het kasteel van Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus. Dit jaar weer komt niemand minder dan Sinterklaas bij de vrolijke vrienden op bezoek. Want zeg nou zelf: wat zou het Sinterklaasfeest zijn zonder bezoek van de goedheiligman en de Pieten?

"De doldwaze avonturen van het vrolijke kasteelpersoneel en de goedheiligman zijn ieder jaar weer een groot feest voor groot en klein"
De Verjaardag van Sinterklaas
DE VERJAARDAG VAN SINTERKLAAS

Het wordt weer lachen, gieren en brullen met ‘De Verjaardag van Sinterklaas’! Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht. Samen met de Sint en Pieten zorgt het gezellige kasteelpersoneel voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen. Zonder twijfel het leukste Sinterklaasfeest van het jaar!

Het verhaal van 'De Verjaardag van Sinterklaas'

Dit jaar hebben Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien zich voorgenomen om de Sint eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas, die normaal druk bezig is met het uitdelen van cadeaus, wordt dit keer zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots wel hele vreemde dingen gebeuren op het kasteel. Het grote verrassingsfeest dreigt behoorlijk in het water te vallen. Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen? Of is Sinterklaas dit keer nog lang niet jarig…?

Speellijst en Tickets

Volgende shows
Karel de Kok

Almelo, Theaterhotel Almelo

25-11-2018 | tijd 10:00 Duur: 65 min

Karel de Kok

Oudenbosch, Cult. Centrum Fidei et Arti

25-11-2018 | tijd 16:00 Duur: 65 min

Karel de Kok

Hendrik Ido Ambacht, Cultureel Centrum Cascade

28-11-2018 | tijd 16:00 Duur: 65 min

Karel de Kok

Oldenzaal, Stadstheater De Bond

01-12-2018 | tijd 10:00 Duur: 65 min

Karel de Kok

Vlissingen, CineCity XL

01-12-2018 | tijd 15:00 Duur: 65 min

Karel de Kok

Sliedrecht, Theater De Lockhorst

01-12-2018 | tijd 16:30 Duur: 65 min

Bekijk alle shows

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
DE VERJAARDAG VAN SINTERKLAAS
DE VERJAARDAG VAN SINTERKLAAS
DE VERJAARDAG VAN SINTERKLAAS